Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Municipiul Satu Mare și localitățile limitrofe au fost lăsate fără apă!

Municipiul Satu Mare și localitățile limitrofe au fost lăsate fără apă, în urma unei avarii. Anunțul a fost făcut, miercuri după-masă, de reprezentanții Apaserv Satu Mare.

Potrivit companiei de apă, în aceste momente se lucrează la remedierea problemei.

,,Azi, după ora 15.00 s-a produs o defecțiune la rețeaua de electricitate la uzina Mărtinești. Din cauza defecțiunii s-a sistat temporar alimentarea cu apă în municipiul Satu Mare și în localitățile limitrofe. Se lucrează la remediere!”, informează Apaserv.

16 comentarii

  1. +++ Răspunde

    Ne cerem scuze….. Așa trebuia să înceapă informarea companiei Apaserv.
    Pe de alta parte parcă mă bucur, la cât de scumpă este apa….

    • Satmarean Răspunde

      +++ – Pentru asta trebuie sa ai o anumita educatie si nu o mentalitate de hraparet si nesatul cu zeci de sefi, directori adunate din toate partile…

  2. SirHapa Răspunde

    Cum, ba, sa n-ai back-up la instalatia electrica? Cum? E 2023, medievalilor!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      2023 in gradina maicii domnului e echivalentul evului mediu in lumea civilizata. Mai ieri erau stirile cu recordu de lingatori de plexiglass de pe cutiile cu oase, si tu vrei sistem de back-up pt alimentarea cu apa. Da ce asa grav, ca doar nu-i sambata, sa fie zi de facut baie.

    • Anti Tanti Răspunde

      Cinestie ce s-a intamplat. Da no, mai bine dam vina pe femeia de servici 🙂 Stai calm…ca nu a fost o catastrofa.

  3. Vulpea bi-polara Răspunde

    Se pare ca n-or platit nici mobilul de la contact, iar receptoru fixului lo fi pus secretara deoparte, ca suna ocupat de ore in sir.

  4. Flore Răspunde

    Niste nenorociți! Au salarii nerușinate, doar au scumpit apa și canalu cât li s-a sculat….spre exemplu la Cluj e mai ieftina apa cu aproape 2 lei/MC. Au dat vina pe curentul electric că vai doamne a explodat prețul anul trecut. La cate eoliene și panouri fotovoltaice sunt că nu mai poate primi rețeaua se mai plâng că e scump curentul! Halal oameni, daca se pot numi așa. își bat joc de noi cetățenii de rând! Rușine!!!

  5. Soso Răspunde

    Aici se simte lipsa concurenței!prețul se stabilește în funcție de ce salarii au nevoie!

    • Anti Tanti Răspunde

      Korect!

    • Anti Tanti Răspunde

      Da la astia la care nicum nu poate fi o alternativa, musai sa intervina Statul prin parghii specifice. Ca apa, gazele, petrolul, etc. nu le-o mostenit de la ma-sa sau tact-su ca in Dalas. Sunt bunuri nationale vitale. Si nu este Lux sa ai apa, gaze si…aer. Este o necesitate.

  6. Satmarean Răspunde

    Niște nesimțiți și mai ales incompetenți. Nu m-ar supara ca au salarii mari daca apa ar fi buna și ei si-ar face treaba cum trebuie. Este inadmisibil ca un oraș întreg + localități limitrofe sa rămân fără apa. Este obligatoriu sa aibă soluții de avarie. Nu se poate asa. Nici dacă era un cartier întreg nu era admisibil. Dar un municipiu ??!!. Este instituția cu cele mai mari salarii și cei mai mulți angajați care au venit pe pile. Aici regăsești 90% dintre lingăii și rudele celor cu funcții. Domnule primar. Ma așteptăm să ieșiți cu o declarație. Dumneavoastra ce masuri ati luat ca să nu se mai întâmple asa ceva ? Cate capete au picat ? Sau stati ascuns fără un comentariu ? Știți ca la Satu Mare sunt cele mai multe decese din cauza țânțarilor? Nici cu asta nu am văzut sa ieșiți și sa ne liniștiți. Ca veți mai face o dezinsecție nu numai sărbători. Sunt foarte dezamăgit de dumneavoastră. V-am.votat. Dar nu o voi mai face pt ca nu va implicați în comunitate .

  7. Dinu Răspunde

    Corect punctat, cetățeanul sătmărean este vulnerabil în fața oricăror scumpiri, din partea ofertanților de servicii locale. Primaria (altul cin??) în loc să apere interesele locuitorilor contribuabili, ori este nepăsătoare (evident în frunte cu exponentul primar), ori are alte interese!!!

  8. Anti Tanti Răspunde

    Se intampla lucruri omenesti. Ca lucreaza oameni nu roboti. Cand or lucra roboti iara n-a fi bine. Ca nu aveti de lucru.
    Deci in anii 2000 am fost in Germania. Si a cazut tot internetul in Bavaria de Sud-Est. Tot asa, din cauza unui “Dorel”(saracii oameni cu numele Dorel, n-au nicio vina) vorba voastra. Care a escavat din greseala o magistrala de fibra optica. S-a reparat si gata. Fara isterii, sinucigasi si alti zombie. Tare ne-am obisnuit ca avem de toate. Ia sa vedeti pe vremea lui ceausescu.

  9. Anti Tanti Răspunde

    Cu cerutul scuzei si informarea sunt de acord.
    Era un gest minim de respect fata de oamenii de pe urma carora au salarii astronomice.
    Daca tot este apa din Satu Mare cea mai scumpa din Romania, macar un minim de bun simt era musai necesar.
    Da de la cine? Astia niciodata nu iti multumesc daca ti-ai platit factura. Asa cum fac multe companii din vest. Nici macar digi nu multumeste. Nu are in protocol, mesaj automat,” va multumim pentru plata facturii”.
    “Multumim frumos” cuvant greu pentru romani…mai bine se spanzura…

  10. Anti Tanti Răspunde

    Hai sa nu ne inflamam. Ca nu-i razboi. Accidente si incidente se mai intampla. Sunt probleme mai grave in lumea asta. Din pacate.

  11. Myra Răspunde

    Este inadmisibil sa nu poți contacta nici un nr.de telefon la Apaserv, în caz de avarie,asa cum a fost miercuri.Apaserv nu a răspuns la nici unor.de telefon, sa poți afla motivul lipsei de apa sau durata remedierii! Conducerea Apaserv iresponsabila fata de cetățenii municipiului. Aviz PRIMAR !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.