Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Pacient trimis acasă de la UPU Satu Mare, operat de Urgenţă. “Bine că sunteţi în viaţă”

Pacient trimis acasă de la UPU Satu Mare, operat de Urgenţă. Un pacient din zona localității Tășnad a depus plângere împotriva unui medic de la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare după ce a reclamat că a fost consultat superficial, apoi trimis acasă, ulterior, fiind operat de urgență.

Pacientul B.V. a depus, vineri, la conducerea Unității de Primiri Urgențe Satu Mare plângere împotriva doctoriței B.D. în care a descris cum s-a întâmplat totul. Potrivit acestuia, în data de 11 octombrie în jurul orei 15.00 s-a prezentat la UPU cu dureri abdominale, a fost consultat de către doamna doctor, i s-a făcut o ecografie, EKG, după care a fost trimis acasă cu recomandarea să se adreseze unui gastroenterolog. A primit şi o rețetă cu No Spa şi alte medicamente.

Am venit la Urgenţe cu durere de stomac, mi-au dat două perfuzii au zis: puteţi să mergeţi acasă să faceţi programare la gastro. Am mers acasă şi la 23.00 nu am mai rezistat de durere”, a spus pacientul.

Ajuns acasă, durerile s-au înăsprit și nu a mai putut suporta, astfel că s-a dus la Unitatea de Primiri Urgențe din Tășnad, în jurul orei 23.00, a primit o perfuzie, iar în acest timp i se umfla abdomenul. Medicul de la Tășnad a chemat ambulanța ca să îl transporte la spitalul din Satu Mare, unde a fost operat de urgență cu ocluzie intestinală.

Puteam să mor. Bine că mai sunteţi în viaţă, mi s-a spus după operaţie”, a afirmat pacientul.

Pacientul a depus plângere către Conducerea UPU Satu Mare cerând luarea unor măsuri pentru a se evita repetarea unor astfel de cazuri.

Nici procesul de depunere a plângerii nu a fost uşor, cei de la UPU nu ar fi vrut să-l îndrume către secretariat să poată înregistra plângerea în mod oficial. După mai multe căutări, pacientul a reuşit să depună plângerea, iar acum aşteaptă un răspuns pentru a vedea ce se va întâmpla mai departe.

9 comentarii

  1. Altu Răspunde

    O mărire de salariu la îngerași că merită. Eroii p..l.

  2. Varu Răspunde

    Asta este fraților,rugativa la Dumnezeu să nu ajungeți la un spital din Romania,chear dacă sunteți asigurat, dacă nu aveți la voi 2000 ches, aveți sanse mari să muriți

  3. Inu Răspunde

    Prietene, ai dat rău cu mucii în fasole la școală, așa-i?! E dureros să urmărească cineva cum ai scris!

  4. Vasy Răspunde

    Acesti eroi din linia intai, trebuie sa le fie marit salariul pentru lucru in mediu de stres. nu pot nici sa bea macar o cafea linistiti ca vine cate un bolnav si deranjeaza, pt asta cer o marire de salariu.

  5. Vasi Răspunde

    Daca s-a pus perfuzia inseamna ca s-a facut tot ce era uman posibil la nivel de Satmar…Mai mult nu se poate.

    • hakkate Răspunde

      Acum 10 ani o cunoștință de-a mea a fost dusă la UPU tot așa cu salvarea și operată în regim de urgență. Asta aici la Satu Mare! Să aibă pacientul ocluzie intestinală (deci cod roșu și imediat dus la operație) iar tu ca medic îi dai Nospa și trimiți acasă și la investigații suplimentare când se putea face imediat acolo spune cam tot. Bine că nu i-a dat ceva diuretic! Pentru cultura ta generală la ocluzie intestinală dacă nu operezi urgent pacientul moare 100%. Situație identică cu operația la apendicită. Astea sunt treburi elementare, le știe și o asistentă nu trebuie să fii medic! Deci nota ZERO pentru doctoriță! 😱🤮😭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.