Ultima actualizare: azi, 12:01

Locale

Cum a scăpat un șofer profesionist de închisoare, deși a făcut accident beat

Cum a scăpat un șofer profesionist de închisoare, deși a făcut accident beat. Bărbatul a scăpat doar cu o amendă penală.

Potrivit informațiilor PortalSM, poliția din cadrul a fost alertată prin apel la 112 cu privire la un accident cu daune materiale. La fața locului, oamenii legii au descoperit un BMW avariat, aflat în afara șoselei. Autoturismul s-a izbit frontal de un stâlp, iar apoi a ricoșat într-un cap de pod.

Conducătorul autoturismului a fost identificat și supus unui test cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma anchetei, șoferul, care deține permis de conducere profesionist, a mărturisit că a pierdut controlul volanului din cauza vremii nefavorabile și a drumului umed, intrând în coliziune cu stâlpul electric.

Acesta a recunoscut că în ziua respectivă, în jurul orei 12:30, a consumat o bere Tuborg. Șoferul a fost sancționat cu o amendă penală de 11.000 de lei pentru conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.