Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

Sătmăreanului i s-a făcut poftă de ”prune”. A ales să bea pălincă, apoi s-a urcat la volan, dar s-a ”ars”

Sătmăreanului i s-a făcut poftă de ”prune”. A ales să bea pălincă, apoi s-a urcat la volan, dar s-a ”ars”. Bărbatul s-a întâlnit pe drum cu polițiștii.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc în noaptea de 23 mai 2023, când bărbatul se afla la volanul unui autoturism Suzuki. Acesta a fost oprit pentru control de către polițiști pe un drum din județul Satu Mare. Pentru că emana un puternic miros de alcool, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a declarat că, în seara respectivă, s-a deplasat la domiciliul unui prieten pentru a-i transporta o mașină de tuns gazonul, unde a consumat două pahare de pălincă și o bere, apoi a decis să conducă pentru a se întoarce la domiciliul său. După ce a parcurs aproximativ 300 de metri, a fost oprit de un echipaj de poliție.

Acum, sătmăreanul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

2 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    D’apoi știți și voi cum se zice prin zonă. Cel care e în stare să facă magiun sau compot din prună în loc de palincă ăla e în stare de orice! 😵🥴😉😂 Trebuia testată marfa, mnoah. Sunteți culmea și voi! 🥴😵🤔😯 Și nu era să meargă însetat acasă de la bunul pretin???? Glumim-glumim dar bine că nu a făcut accident că 0,47 nu e puțin. Acum poate bea că de condus oricum nu are voie. 🍾

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.