Ultima actualizare: azi, 08:39

Locale

Plin de datorii, un sătmărean a mințit că are cancer și copii bolnavi pentru a face rost de bani

Plin de datorii, un sătmărean a mințit că are cancer și copii bolnavi pentru a face rost de bani. Concret, bărbatul, un împătimit al jocurilor de noroc, și-a bătut în repetate rânduri soția, până când nu i s-a mai permis să se apropie de femeie și de copii. Disperat și fără niciun leu în buzunar, sătmăreanul a mințit că are cancer și că cei doi copii ai săi sunt bolnavi.

Potrivit informațiilor PortalSM, o femeie din Satu Mare a solicitat un ordin de protecție împotriva soțului ei, după ce acesta a lovit-o. Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgență, pentru că a leșinat din cauza loviturilor primite.

Ulterior, aceasta a luat decizia de a lua copiii și de a părăsi apartamentul. De atunci, soțul ei a contactat-o constant și a amenințat-o. Bărbatul a recunoscut că a lovit-o și a confirmat că nu este primul incident violent dintre cei doi.  Femeia a declarat că violența verbală a avut loc și în fața copiilor lor. Comportamentul agresiv al soțului ei a devenit mai pronunțat de când aceasta a aflat de problemele legate de jocurile de noroc și de datoriile bărbatului. Ea a mai încercat să se despartă de el în trecut, dar s-a întors după ce bărbatul a promis că o să fie mai bine.

De când a început să spună le spună apropiaților că va divorța de el, femeia a aflat că bărbatul era dator vândut și că pentru a face rost de bani, individul spunea că este bolnav, că are cancer şi că cei doi copii sunt bolnavi. Bărbatului i s-a interzis să se mai apropie de familie o perioadă de șase luni.

2 comentarii

  1. Dallma Răspunde

    Gabi Jejeran?

  2. comentator Răspunde

    Idiot inconștient. Nu te juca cu de astea că s-ar putea să fii bolnav pe bune apoi nici drq nu te va mai băga în seamă! Dar unde minte nu este nici Dumnezeu nu cere. 😦😵😯😢 Așa că stimată redacție mai promovați jocurile de noroc., că uite unde duce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.