Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Se întâmplă în Satu Mare. Angajata a furat banii din păcănele, apoi a jucat… la păcănele

Se întâmplă în Satu Mare. Angajata a furat banii din păcănele, apoi a jucat la aceleași păcănele. Femeia, în vârstă de 37 de ani, a ajuns pe mâna poliției.

Ce spune poliția:

,,La data de 27 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Satu Mare au fost sesizați de către un bărbat de 49 de ani, director al unei societăți cu răspundere limitată, despre faptul că o angajată de-ale sale ar fi sustras mai multe sume de bani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia de 37 de ani ar fi sustras diverse sume de bani din aparatele de jocuri aflate în incinta punctului de lucru din localitatea Apa, pe care le-ar fi folosit ulterior la aceleași aparate. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de gestiune frauduloasă”.


Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Satmarean1 Răspunde

    Ce a gresit d- na? Doar a reinvestit profitul firmei!!!

    • romania Răspunde

      Corect. Adică tu îndemni oamenii să-și lase toți banii câștigați cu greu la astfel de jocuri dubioase apoi dacă tanti de la casă face la fel suni la poliție? Cum vine asta? Adică se recunoaște indirect că ceva nu e în ordine acolo? Că de era corect atunci tanti câștiga destul cât să pună banii înapoi, nu????

  2. Mitică Răspunde

    Se confirmă că impostorii decid publicarea comentariilor pe siteul vostru? Sunteți păcălici și voi ? Este adevărat că dați detalii și că atenționați persoanele vizate despre cei care scriu ?Este adevărat că le devoalați identitatea ?

  3. Stiu Răspunde

    Loredana lapka numa ea poate fi. De la cati o mai facut asa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.