Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Tot mai mulți tineri șoferi, pozitivi la DrugTest în județul Satu Mare

Tot mai mulți tineri șoferi, pozitivi la DrugTest în județul Satu Mare. Un alt tânăr aparent drogat la volan a fost oprit de polițiști în trafic.

Ce spune poliția:

,,La data de 10octombrie, în jurul orei 03.30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier pe Drumul Național 19, între localitățile Satu Mare și Botiz, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au efectuat semnale de oprire unui tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Sursa: IPJ Satu Mare


2 comentarii

  1. Dacus Răspunde

    Toti desteptii nu sunt 8n stare sa zica corect romaneste : DROG TEST…!
    Drug = bara masiva de lemn sau fier folosit 8n constructii,sau la blocarea portii mari…

  2. Drakuvaia Răspunde

    Da cum sa zica asa ceva? ce spui tu, in romaneste, Daca is “drugati”.😀…. Ce probleme grave ai tu.. Spune tu repede namcefufupema. Da nu te gandi. Asa instant. Ca un englez adevarat si un roman pursange. Sau spune: Fac Io. Ca in ingleza tot aia este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.