Ultima actualizare: azi, 12:01

Locale

VIDEO. INCONȘTIENȚĂ totală! Șofer din Satu Mare, cursă nebună cu depășiri criminale

Inconștiență totală! Un șofer aflat la volanul unui autoturism BMW înmatriculat în județul Satu Mare era să producă o adevărată nenorocire pe șosea.

Șoferul s-a lansat în câteva depășiri extrem de periculoase, cu mașini venind din sensul opus, punând în pericol viețile celorlalți participanți la trafic. Individul a evitat la limită trei coliziuni frontale. Cursa nebună a fost filmată de o cameră de bord și a fost postată pe Facebook de activiștii de la Drivers SM.

,,Este pentru prima dată în 10 ani când vă cer să distribuiți un clip ca să ajungă la cine trebuie. Deocamdată sunt puțini cei care urmăresc nouă noastră pagină. Numărul este de Satu Mare”, au spus cei de la Drivers SM.

24 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Need for Speed

  2. fraieru' Răspunde

    Idiotul ăsta trebuie extras urgent până nu va intra la careva pe geamul de la etaj. Aviz organelor. Nu cred că dacă se vrea nu se găsește înainte de ceva eveniment nefericit provocat tocmai de el. Ar fi lăudabil.

    • Pedal-Gogu Răspunde

      Lasă-l! Să sperăm că mai umblă si prin sate! Sfântul Cap de Pod o să-l extragă la momentul respectiv! Definitiv!

  3. 😝 Răspunde

    La ăsta îi mai spuneți șofer? Ăsta e un TEMBEL.

    • fraieru' Răspunde

      Și dacă pățește ceva (de fapt își face cu mâna proprie) citim printre știri că vai-vai ce păcat că băiat bun o fo’! Care așa conduce ăla e un pericol public nu numai pentru sine ci și pentru ceilalți. Sper să fie extras până nu face ceva de genul ca și ăla drogatul de la 2 Mai. Și ăla mergea bine “fumat” cu peste 100 la oră. Băiatul lu’ mami, țucă-i sufletu’! 🤔😢😵🤮 Că mare-i grădina Domnului și gardul nu e păzit suficient!

  4. Xpert86 Răspunde

    Ce-i cu BMW se cred permanent in trafic ca au prioritate și imunitate față de restul participanților la trafic, ca doar au mașini de lux, care au ajuns in România second hand după ce au scăpat de ele nemtii și le-au vândut de bune la români!!!!

    • Milițianul Răspunde

      Să te piși pe măta…..
      Sunt șofer de BamăVezi, dar sunt șofer responsabil de cum conduc și respect pe ceilalți de sLogan sau alte cotețe, nu doar cazane(BMW).
      Nu include pe toți posesorii de BMW în aceeași oală.
      Căcat cu ochi…..

  5. Nha Răspunde

    Probabil avea mult “curaj” in sange, alcool, dar mai degraba ceva prafuri.

    • Milițianul Răspunde

      Bine spus….nu ca gunoiul de Exper antivirus 86 expirat

      • altu fără bmw Răspunde

        E problemă cu știi tu ce. Adică cu celebra piesă nterschimbabilă dintre volan și scaunul de șofer. În multe cazuri mașina e mai inteligentă decât șoferul cu pricina. Dar și aia este drept că mulți dinadins achiziționează tigăi de astea reșapate că atâta le duce doar mintea. Nu e problemă numai la noi în țară, este așa o boală a unora care prin achiziționarea intenționată de astfel de mașini își completează personalitatea defectă. Nu toți dar din păcate destui dintre ei. Dacă te uiți atent pe materialul video dacă mașina aia cu platformă nu se retrăgea cât putea lateral spre margine acel șofer grozav de bămăwezi demult intra frontal în cel care venea din sens opus.

  6. FF Răspunde

    La cei ca ăsta anularea permisului pe viață ar fi o pedeapsă prea blândă…

    • fraieru' Răspunde

      Idiotul nu-și dă seama că ce noroc a avut. Că numai gândește-te ce se întâmplă dacă vine din față un începător care nu are reflexe și nici experiență. Unul din ăsta dacă se blochează la manevrele jmekere sunt curios ce ar face idiotul. Probabil nimic că s-ar bloca și el. Nu poți miza pe faptul că alții se feresc din calea ta. Care face din astea eu nici nu i-aș da permisul înapoi. E pericol public pentru oricine.

    • Dorin Răspunde

      Te asigur că si un an ar fi destul! S-ar linisti!

  7. -.- Răspunde

    Inloc sa se milogeasca de presa sa-i posteze video, mai bine suna la politie in momentul in care s-a intamplat faza.

  8. altu fără bmw Răspunde

    Eu sunam la 112 că poate-poate careva îl întâmpină pe drum. Că sigur a continuat să conducă în același stil. Sau ziceți că nu interesează asta pe nimeni? Apoi eu tot riscam un apel. Că vedeți și încazul cu GPL-ul de la Crevedia autoritățile se acopereau că nu le-a reclamat nimeni că depozitul funcționează absolut ilegal.

    • La cules de sparanghel Răspunde

      Dapoi tipic romanului, nu ar face nimic. Vezi si ratatu asta de la drivers si ala de o facut video si in special astia de la presa ‘ distribuiti un clip sa ajunga la cine trebe ‘. Da da-va-n plm la sectie si faceti plangere ca aveti video. Ca maine de intra idiotu ala in cineva apropiat lor, sa vezi inca o postare o vai, idiotu care a fost postat la presa si pe facebook a facut inca un accident si politia nu face nimic. Ca de parca gaborii n-au ce face numa sa caute pe presa si pe facebook sa se autosesizeze. Si daca ar vedea majoritatea n-ar face nimic. Pentru ca tipic romania, sa comentam stim da sa facem ceva? lasa ca-i bine si asa. Sa ma pis pe neamu nostru ca ne meritam soarta.

  9. Mihaita Piticu' Răspunde

    Alt nebun cu Bmw…Probabil ceva taran din Iojib cu 2 clase.

    • altu fără bmw Răspunde

      Dar repet, nu cu mașina este problema principală (bine și cu mașina poate fi că multe sunt tehnic prost întreținute numai BMW să fie) ci în primul rând e problemă cu șoferul idiot care se crede nemuritorul de la volan.

    • Pedal-Gogu Răspunde

      Să-ti fie rusine! Dacă vrei să stii in Iojib toti au minim 8 clase! Eventual din Bixad! Acolo si personalul CFR tot 2 clase are!

      • kefere faliment Răspunde

        Pentru cultura ta generală află de la mine că trenul de Bixad nu mai circulă din 2014. Că din ce se pare zvonul încă nu a ajuns la urechea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.