Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

VIDEO. Noua atracție din județul Satu Mare! Blaga’s Farm, o destinație pentru toată familia

O adevărată comoară pentru iubitorii de natură și animale a luat naștere în inima comunei Odoreu din județul Satu Mare. Blaga’s Farm, o fermă de animale deținută cu pasiune de familia Blaga, alcătuită din soții Andrea și Daniel, este noua atracție din județul Satu Mare, care aduce bucurie și amuzament pentru toate vârstele.

Situată într-un cadru natural fermecător, Blaga’s Farm oferă o experiență autentică de fermă, aducând laolaltă o varietate fascinantă de animale. Această locație a devenit rapid un loc preferat pentru turiști, dar și pentru locuitorii locali, datorită gamei variate de creaturi uimitoare, dar și datorită locului de joacă și a micilor detalii care te cuceresc încă de la intrare.

Vedetele Blaga’s Farm

Fiecare vizitator este întâmpinat cu zâmbete calde și oportunitatea de a interacționa direct cu animalele fermelor.

Printre vedetele Blaga’s Farm se numără: lame, oi Racka, măgari, oi Camerun, lebede albe și negre, rațe, struți, Emu, oi blacknose valais, capre pitic, ponei, canguri, cerbi, găini, păuni, papagali, veverițe, ratoni, dihori, vaci highland scoțiene, iepuri, pisici, câini și căței, broaște țestoase, porumbei, cal de echitație, mânz, ursuleț Coati, aplaca.

Blaga’s Farms, o destinație fascinantă pentru întreaga familie

Un aspect remarcabil al Blaga’s Farm este transformarea constantă a fermei de la o săptămână la alta. Soții Blaga adaugă mereu surprize noi și inovații pentru a face experiența de la fermă cât mai captivantă pentru vizitatori.

O atracție specială pentru cei mici este spațiul de joacă dedicat, unde copiii se pot bucura de distracție nelimitată.

Blaga’s Farm din Odoreu este, de altfel, o destinație fascinantă pentru întreaga familie. Cu o gamă variată de animale, un spațiu de joacă pentru copii și mereu cu surprize noi, această fermă reprezintă un loc perfect pentru a petrece o zi minunată în mijlocul naturii și al animalelor.

Gratuitate pentru copii orfani și persoanele cu dizabilități

Un gest de remarcat al soțiilor Blaga este acela că oferă gratuitate tuturor copiilor de la casele de copii, dar și persoanelor cu dizabilități.

„Am hotărât cu soția împreună ca cei de la case tip familial, de la casele de copii, cei cu dizabilități, toți vor intra gratuit. Dacă putem, să facă terapie cu cai, cu ponei. Dacă ne sună înainte, îi ajutăm cu cel mai mare drag, să putem să ne facem și noi timp pentru ei. Îi punem pe căluți. Cei cu problem, altfel trebuie luați. Dar, în limita timpului, îi ajutăm cu cel mai mare drag și îi așteptăm să le oferim clipe mai frumoase”, a declarat Daniel Blaga pentru PortalSM.

Cei ce le-ați trecut pragul, sunteți invitați să reveniți, iar cei ce nu ați făcut-o încă, pregătiți-vă să vă bucurați de aventura fermecătoare oferită de Blaga’s Farm și să vă lăsați captivați de frumusețea și diversitatea animalelor din această fermă de vis.

Contact:

Facebook: Blaga’s Farm

Telefon: 0772 038 343

Adresă: Localitatea Odoreu, strada Berindanului (după calea ferată)

Galerie foto: