Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

Hoțul pofticios. Condamnat după ce a mâncat câteva sarmale și a furat 50 de lei

Hoțul pofticios. Bărbatul a fost condamnat la aproape trei ani de închisoare, după ce a mâncat câteva sarmale și a furat 50 de lei.

Potrivit informațiilor PortalSM, sătmăreanul a pătruns în casa unei persoane și… i s-a făcut foame. După ce a intrat în locuință, acesta s-a așezat la masă și a mâncat câteva sarmale dintr-o oală aflată pe aragaz. Apoi, a luat mai multe pungi cu carne din congelator și le-a pus într-o plasă, cu intenția de a le sustrage. Cu toate acestea, nu a apucat să fure nimic, pentru că a adormit pe o canapea.

Hoțul a fost găsit de proprietară, o femeie în vârstă de 52 de ani, care a sunat imediat la 112. După ce a fost prins, bărbatul a recunoscut că a intrat în locuință, unde a mâncat sarmale și a încercat să fure carne, dar a adormit pe canapea înainte de a reuși să plece cu vreun bun.

Prejudiciul cauzat a fost de 30 de lei, iar inițial proprietara a cerut tragerea la răspunderea penală a hoțului. Ulterior, femeia s-a răzgândit, dat fiind cuantumul foarte mic al pagubei.

Mai apoi, hoțul a intrat peste o altă femeie singură, iar din bucătăria de vară a sustras 50 de lei. După ce a plecat de la locuința victimei, s-a oprit la un magazin de unde a cumpărat o bere. După câteva minute,  a fost oprit de organele de poliție. Bărbatul a recunoscut tot și a fost condamnat la 2 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiuni de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.