Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Spitalul Județean Satu Mare face angajări. Se caută zeci de medici!

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare face angajări. Unitatea spitalicească a scos la concurs peste 36 de posturi de medici, se arată în anunțul publicat pe site-ul spitalului.

Concursul pentru ocuparea unui post vacant constă în următoarele etape:

  • Selecția dosarelor de înscriere și stabilirea punctajului rezultat din analiza și evaluarea activității profesionale și științifice pentru proba suplimentară de departajare (proba D), prevăzută în anexa 3 la Ordin; termenul limită de depunere dosare – în data de 20.10.2023;
  • Proba scrisă – în termen de 90 de zile de la publicare;
  • Proba clinică sau practică în funcție de specificul postului publicat la concurs -în termen de 90 de zile de la publicare.

Dosarul de concurs se depune începând cu data de 06.10.2023 până în data de 20.10.2023 (inclusiv) în intervalul orar 10:00-13:00 la registratura Spitalului Județean de Urgență Satu Mare din str. Ravensburg nr.1-3. Detalii suplimentare se pot obține la Serv.RUNOS al unității telefon 0261.748.314, 0261.748.353.

Bibliografie/Tematică:

  • pentru posturile de medic specialist/medic rezident ultimul an, este tematica examenului de specialist de pe site-ul ms.ro;
  • pentru postul de medic primar tematica la proba scrisă este tematica examenului de specialist de pe site-ul ms.ro iar la proba practica/clinica tematica examenului de primariat.

Lista posturilor scoase la concurs:

20 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Cat trebuie cotizat pentru a reusi? €€€
    Întreb pt un prieten.

    • ... Răspunde

      La Mioveni cică 30000 de euroi. Nu eu zic asta ci procurorii. Că doar a fost și flagrant, nu? La Satu Mare mă gândesc teoretic că ar trebui să fie mai scump.

  2. ... Răspunde

    Intreab-o pe mămica ta, ea știe mai bine cât are tariful

    • ... Răspunde

      Am uitat ca fur ca in codru. Mai ales nickuri. Mama mea stie bine tarifele. Ca e tarfa cu tarifa. Mai sug o ceapa.

  3. ... Răspunde

    No, nici unul din ăștia doi de mai sus nu sunt. eu. Dar nu contează. Pentru voi hoțomanilor puneți-vă vă rog o întrebare foarte simplă. În momentul în care se închid secții întregi sau se pleacă pe capete specialiștii care unde poate numai să scape de acolo lăsând descoperită schema puneți și voi întrebarea că oare de ce se întâmplă. În rest vă doresc multă sănătate, papagalilor. Că nu vă dați seama încă ce norocoși sunteți. Doi copiii făcuți în palmă. Că de ajungeți pe mâna lor se aplică regula scapă cine poate.

  4. Gheorghe Răspunde

    Nu-s buni ai nostri medici care de bine de rau si-au facut treaba cand mai bine cand mai putin bine.Ca de fapt la fiecare este valabil asta.Ce voi sunteti intodeauna la capacitate si randamentul de 100%,24/24 7 zile pe saptamana?…poate sunteti ceva roboti sau aveti AI in tartacute…Nu-s buni.Amu sa va vad pe cei care sareati la gatul lor de fiecare data cand luati mai multe deturi decat de obicei sau cand din cauza frustratilor de orice fel ii vedeati pe toti niste criminali si hoti.Hai sariti in sus mergeti si va depuneti cv-ul ca voi le stiti pe toate voi sunteti atoatestiutori voi stiti cu ce se haleste medicina.De ce nu va aduceti progeniturile sa munceasca in sanatate ca se merita (chiar daca ar fi cum spuneti voi dai 30000 sau mai mult)dar aia e mizilic pe langa cat poti sa scoti intr-un an doi dara-mi-te in 10-20 de ani de medicina.Numai faptul ca porti halat te face un semizeu caruia ii vin banii cu lopata,da ce zic eu cu lopata?…cu caruta cu furgonul…(dupa neuronul unora).Bai fleciurilor mai palmasilor cu diploma ,,ai carte ai parte”.PUNCT…daca nu vo dus capul si ati ramas niste bieti plamasi de ce va este ciuda pe altii care pot?….Daca ti-ai fi purtat copilul la facultatea de medicina ,specializare,masterat etc.etc la Cluj sau aiurea mai latrai ca prea mult castiga?Nu …dar fiecare moare de grija altuia in loc sa-si vada de treaba lui …Nu-i mult si veti(vom) ajunge sa fim tratati de medici(?)cu ochii oblici,si colorati de prin Asia,Africa sau de la mama naibii si o sa te doara mainile pana te intelegi cu ei,ca ai nostri se orienteaza spre privat sau spre alte spitale sau clinici din alte orase.

    • H&R Răspunde

      Gheorghe
      Scrii prostii. Mai lasa alcoolul la naiba.

    • De aici fiecare înțelege de vrea Răspunde

      @Gheorghe. Singura problemă în afirmațiile tale este că acești medici sunt foarte-foarte bine plătiți și așa. Ei de muuult au sărit de bariera de 100-150 de milioane câștigate LEGAL. De cel puțin de 10 ani! Nu le invidiez aceste câștiguri. Dar nici să condiționezi actul medical de plicul cel sfânt sau alte atenții! Pentru că află de la mine că se mai întâmplă în continuare. Și sunt și alții cu școală de școală pe aici care comentează, dar care lucrează și câștigă în continuare rezonabil (ca și subsemnatul) dar nici nu fac anumite lucruri.
      PS. Săptămână trecută am aflat despre două cadre medicale locale care s-au operat în afară. Nu că aici nu se putea face în țară (că se putea) dar uite ei sunt mai cu moț. ȘI își permit financiar. Bucură-te că ești încă sănătos că de vei ajunge pe mâna lor cu tot cu aceste postări de-ale tale de susținere nu te vor ajuta mai substanțial. De fapt pe ei, pe cadre aceste lucruri le distrează copios. Se cheamă “fraier pe gratis”. Din păcate.

      • Gheorghe Răspunde

        Neintelesule,ti-am mai spus si o repet,eu chiar am umblat cu probleme de sanatate (ale mele si ale altora din familie)si cunosc oameni care au fost tratati omeneste si GRATIS fara plic si alte cadouri de catre medicii din satmar.Spun asta din experienta proprie si mai si spun ca nu intodeauna lucrurile au iesit cum ma asteptam eu dar de aici si pana a da cu laturi in tot ce inseamna spital,medici asistente e cale lunga.No da fiecare cu parerea lui…
        Cat despre,,Sunt un prost si un megafraier.No,asta e!Si ma inchipui ca sunt important.” acesta nu este comentariul meu ,este al celuilalt Gheorghe,cel fals…..sa-i fie de bine….Este cineva caruia nu ii place ceea ce eu scriu pe aici si face tot posibilul sa arate ceea ce este…..adica un hot un prost si un labar!!!

        • Gheorghe Răspunde

          … si era sa uit. Am si personalitate multipla.Din ce se cunoaste asta cam greu se trateaza.De aia de cand Enatescu nu mai este printre noi nu vad sanse sa devin putin mai normal.

    • -.- Răspunde

      Gheorghe, esti prost sau ce-i cu tine ?Da-i dintr-o idee in alta, n-are una legatura cu alta, pentru ce ? Sa lasi si tu un comentariu online sa te simti important ? Sa ma pis pe tot spitalu nostru si toate leprele de acolo care sustin mita, musamalizarea si toate demersurile ilegale de acolo.

  5. OmenieNUcalomnie Răspunde

    Surprinzator comentariu Gheorghe! In sensul super pozitiv. I-ai cam plesnit bine pe frustratii cu 3 clase cu aspiratii de intelect de academician, de altfel majoritari din pacate pt acest oras :(.

  6. OmenieNUcalomnie Răspunde

    Gheorghe! Cat despre “ai carte si parte” – multi o vor citi prea putini o vor intelege = si asta inseamna analfabetism functional. Si vor incepe cu jigniri si apelative si perle de pana-n clasa a 3-a, dupa cum bine vezi la “H&M” sau la majoritatea.
    Imi doresc ca copiii mei sa faca scoala iar diferenta de venit dintre ei si copiii fara scoala sa fie enorm mai mare ca cea dintre venitul lui “H&M” si a unui medic, pt ca asa e normal, sa fi rasplatit dupa 25 de ani de scoala perioada in care acesti frustrati de comenteaza sparg seminte-n fata blocului.

  7. Gheorghe Răspunde

    Ca cateodata nici eu nu manteleg pe mine!

    • Gheorghe Răspunde

      Ma Ghiuri mai! Mai ia o pauza si lasa si pe altii la commenturi! Crezi ca numai tu esti destept aicea mai???

  8. Nha Răspunde

    Din pacate sunt cativa mafioti de medici sefi, din cauza carora e foarte greu sa patrunda altii in sistem. Si acesta este unul din motivele pentru care nu avem medici destui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.