Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

1 Decembrie cu cină tradițională și concert Direcția 5 la restaurantul Capricci!

Restaurantul Capricci din Satu Mare pregătește o seară de excepție pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României pe data de 1 decembrie. Evenimentul va debuta la ora 18.00 cu o cină tradițională, urmată de un concert live susținut de Direcția 5.

Participanții vor avea parte de o experiență completă, incluzând atât un meniu bogat, cu specific românesc, cât și un spectacol muzical de excepție, la prețul de 230 lei/persoană. Meniul special pregătit pentru această ocazie cuprinde delicii tradiționale care vor încânta papilele gustative ale tuturor celor prezenți.

Printre preparatele incluse în meniu se numără coaste de porc cu cârnați afumați la cuptor, tobă, jumări, bulz ardelenesc, caltaboș și cârnați proaspăt prăjiți, dar și deserturi tradiționale, precum: prăjitură de mălai cu sos de iaurt grecesc, și papanași cu gem de afine și smântână.

Concertul trupei Direcția 5 va începe după cină, și va aduce în prim-plan hiturile consacrate ale formației, asigurând o noapte de neuitat pentru cei prezenți!

1 Decembrie ne prinde împreună, uniți în jurul mesei! Dacă și ❤️ ta bate românește, te așteptăm în seara zilei de 1 decembrie, începând cu ora 18.00, la o delicioasă cină tradițională, urmată de un extraordinar concert Direcția 5.  Haideți să sărbătorim împreună așa cum numai românii știu să o facă! 
Rezervări: 0770 533 993
Dress Code: Mândru că sunt român!”, este mesajul transmis de reprezentanții restaurantului. 

Organizatorii încurajează participanții să își asigure locurile din timp!

Rezervări:

Rezervările eveniment se fac la numărul de telefon: 0770 533 993.

Pentru mai multe informații și rezervări, contactați Restaurantul Capricci la numărul de telefon: 0770 533 993 sau vizitați paginile de Facebook  sau Instagram.