Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Accident cu persoană încarcerată în municipiul Satu Mare

ACTUALIZARE. În această seară, prin apel la 112, la ora 18:59, Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la un accident rutier, produs pe strada Toamnei, municipiul Satu Mare, în care au fost implicate două autoturisme.

Pentru misiune au intervenit forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu: o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, încadrate de 7 subofițeri. În urma accidentului au rezultat două victime, dintre care o persoană de sex masculin, cu vârsta aproximativă de 30 ani, rămasă încarcerată.

Pompierii au acționat pentru extragerea acesteia din autoturism,  fiind predată în condiții de siguranță, echipajului Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare, prezent la fața locului. În urma evenimentului rutier, ambele persoane implicate au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare.

Pompierii militari  au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Știrea inițială:

Accident cu persoană încarcerată în municipiul Satu Mare. Totul s-a petrecut vineri seara, 24 noiembrie.

,,Accident rutier produs pe strada Toamnei, în municipiul Satu Mare. Intervine Detașamentul de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, încadrate de șapte subofițeri. Din primele informații”, o persoană se află încarcerată, informează ISU Satu Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.