Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

A “gustat” pălinca, să vadă dacă e bună, și a fost prins. Acum este în fața judecătorilor

A “gustat” pălinca, să vadă dacă e bună, și a fost prins. Acum bărbatul, originar din zona Oașului, este în fața judecătorilor

Potrivit informațiilor PortalSM, oșanul a fost oprit de un echipaj de poliție, iar întrucât emana un puternic miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool în aerul expirat.

Bărbatul a declarat că a plecat de acasă său spre beciul pe care îl are în proprietate, unde și-a pregătit instrumentele necesare pentru sacrificarea porcului. Acolo a ”testat” pălinca pe care o deține cu scopul de duce cantitatea potrivită la domiciliu. El a spus că a consumat trei ”mostre” de pălinca și un pahar de vin, iar apoi s-a urcat la volan.

Bărbatul a fost trimis în judecată, iar acum urmează să își afle pedeapsa.

2 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    …si a constatat ca palinca nu-i buna…🤣

  2. 😉😉😉 Răspunde

    Sunteți și voi culmea! Păi cu ce să-și ia omul antibioticele???🤔😉 Acum câțiva ani cu ochii mei am văzut că dădeau pălincă la un copil de vreo 3 ani. La Cămârzana asta. Apoi vă mirați că mai încolo ca și adulți se consumă așa ceva dis de dimineața pe post de caveu? Mă rog, cei cu dare de mână au trecut deja la ierburi vestice. Că la copiat prostii suntem campioni fără discuție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.