Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Accident în Micro 16. A intrat cu maşina în bloc! O victimă în stop cardio-respirator

UPDATE. Accident în Micro 16. Un accident foarte grav a avut loc în această dimineaţă în cartierul Micro 16 din Satu Mare.

Un bărbat care ar fi furat în această dimineaţă maşina unui taximetrist a intrat cu aceasta în scara unui bloc şi apoi a murit, potrivit primelor informaţii obţinute de reporterii PortalSM.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă pe str. Aurora. Victima, şoferul, se afla în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvată.

Pompierii au intervenit cu o descarcerare, o autospecială cu apă şi spună, un ecchipaj EPA, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean  și 12 subofițeri.

Potrivit primelor informaţii obţinute de reporterii PortalSM, persoana decedată este o persoană care a comandat un taxi şi nu ar fi vrut să o plătească. Ulterior a avut loc o altercaţie, taximetristul a chemat în ajutor colegii, iar clientul a reuşit să se urce la volanul maşinii şi să fugă cu ea. A intrat cu maşina în scara blocului.

La locul evenimentului, echipajele prezente au identificat o persoană cu vârsta aproximativă de 30 ani, aflată în stop cardio respirator.

Aceasta a fost predată echipajului medical prezent, care a început manevrele de resuscitare.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, victima nu a răspuns protocolului de resuscitare, astfel a fost declarat decesul la fața locului.

Pe toată durata intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Ştire în curs de actualizare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.