Ultima actualizare: azi, 17:16

Locale

UPDATE FOTO. Accident mortal în Micro 16! A furat maşina unui taximetrist şi a intrat într-un bloc!

Accident mortal în Micro 16! Un bărbat care ar fi furat în această dimineaţă maşina unui taximetrist a intrat cu aceasta în scara unui bloc şi apoi a murit, potrivit primelor informaţii obţinute de reporterii PortalSM.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă pe str. Aurora. Victima, şoferul, se afla în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvată.

Pompierii au intervenit cu o descarcerare, o autospecială cu apă şi spună, un ecchipaj EPA, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean  și 12 subofițeri.

Potrivit primelor informaţii obţinute de reporterii PortalSM, persoana decedată este cea care a comandat un taxi şi nu ar fi vrut să plătească. Ulterior a avut loc o altercaţie, taximetristul a chemat în ajutor colegii, iar clientul a reuşit să se urce la volanul maşinii şi să fugă cu ea. A intrat cu maşina în scara blocului.

La locul evenimentului, echipajele prezente au identificat o persoană cu vârsta aproximativă de 30 ani, aflată în stop cardio respirator.

Aceasta a fost predată echipajului medical prezent, care a început manevrele de resuscitare.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, victima nu a răspuns protocolului de resuscitare, astfel a fost declarat decesul la fața locului.

Pe toată durata intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Ştire în curs de actualizare…

 

12 comentarii

  1. darwin Răspunde

    Pentru posteritate ar merita să i se facă un drugtest, așa post mortem că din ce se pare se comporta dubios rău. Nu că ar mai conta. Pură selecție naturală. Numai că săracul “pelican” a rămas fără obiectul muncii acum.

  2. 😝 Răspunde

    Ce caută pe strada la ora 4,30. La ora aceasta încâ nici cocoșii nu cântă! Și-a căutat-o cu lumânarea, din nefericire pentru familie și-a găsit-o.

  3. cetățeanul Răspunde

    ăsta trebuia resuscitat?!

  4. Taxi de cacat Răspunde

    Cum arata acea taxi, nici nu merita sa fie achitata cursa…. nu-i pacat nici ptr exemplarul de 30 ani, dar nici ptr masina. Nu stiu un asemenea coteti cum de primea autorizatie taxi…ah, nicicum

  5. Loop Răspunde

    ĂȘTIA E DIN PĂCATE VIP TAXI ÎN SATU MARE O FIRMĂ DE MAFIOȚI ÎMPREUNĂ CU PATRONUL ACESTEI FIRME DE KAKAT!!!

  6. Haplea Răspunde

    Cam dubioasa situatia. Daca n-a vrut sa plateasca inseamna ca au ajuns la destinatie si-atunci de ce sa vrea sa fuga cu masina? Si cum a ajuns pe scaunul soferului? Sau a intrat taximetristul in bloc si l-a terminat pe client, nu m-as mira. Astept actualizarea stirii…care nu stiu de asemenea daca va mai veni. Cert e ca “se cerceteaza”!

  7. 😮😮😮 Răspunde

    Citez cu scuzele de rigoare de la Drivers SM New –
    ▪️ 101 km /h
    ▪️” SPUNEA CĂ ÎI OMOARĂ PE TOȚI”
    ▪️” A DISTRUS DOUĂ MAȘINI”
    ▪️ A lovit în mod repetat alt taxi în care se aflau mai mulți clienți, inclusiv un copilaș!
    La care aș adăuga că e băîiat de fost polițist probabil ținut în palme și obișnuit cu “tati rezolvă” (nu știu numai presupun dar prea des întâlnesc) apoi acum recent divorțat constată că nu e chiar așa la fix în poziție de drepți orice cum vrea el. Că mai sunt și alții pe lumea asta. Deci oameni buni de asta trebuie să educați copilul ca în momentul în care ajunmge adult și are familie să fie în stare să judece, să cumpănească cu cap. Că așa ați dat la kkt o palmă și un copil nu mai are tată. Asta este.

  8. Adjóò Răspunde

    SM 44 FIR un smardoi de taximetrist asta si merita sa ia capace Coț Poț Trandafir🤣🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.