Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Agent de securitate prins beat la volan, în fața unui bar. Depresiv după ce i-a decedat soția

Agent de securitate prins beat la volan, în fața unui bar din Satu Mare. El a spus că se luptă cu depresia, după ce i-a decedat soția. Acum urmează să fie judecat.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a fost oprit de poliție pe o stradă din Satu Mare, iar pentru că emana un puternic miros de alcool a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a indicat o concentrație de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar șoferul a fost dus la Spitalul Județean pentru probe biologice.

În timpul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vina, mărturisind că a consumat alcool în ziua precedentă și în dimineața incidentului. Acesta a spus că a băut aproximativ șase beri și 300 ml de cognac la un bar, iar în ziua incidentului a consumat și acasă, precum și la bar, aproximativ 100 ml de cognac. A explicat că, din cauza recentului deces al soției, a început să consume alcool și a urmat un tratament psihiatric pentru depresie.

Acum, agentul de securitate urmează să fie judecat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Un comentariu

  1. 😮😮😮 Răspunde

    Dacă nu a fost și drogat trebuie iertat. Un moment de slăbiciune. Conform uzanțelor românești mai are dreptul să omoare și ceva niște pietoni, măcar să facă vreo 3-4 accidente și încă nici nu și-a folosit armamentul din dotare. Că așa e trendul pe la noi. Dacă le face și pe alea doar atunci putem să-l judecăm! Bineînțeles și atunci doar cu suspendare.😮😫😢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.