Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Cătălin Cherecheș, fugit din țară prin vama Petea, a fost prins în Germania

Cătălin Cherecheș a fost reținut, marți seara, de poliție, în orașul german Augsburg, titrează Digi24. Primarul din Baia Mare a trecut granița în Ungaria, vineri, prin vama Petea, folosind o carte de identitate aparținând unei rude.

„În seara zilei de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional.

Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română. Instanța competentă a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată. Mulțumim partenerilor interni și externi, pentru sprijinul acordat în prinderea acestuia. În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în țară”, transmite Poliția Română.


CITEȘTE ȘI:

10 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Ce se întâmplă cu banii și bunurile care au fost puse sub sechestru? urmează o licitație?se întorc banii înapoi la mituitor?

  2. 🦁 Răspunde

    Hai să fim serioși !!! Cel mai mare infractor nu?
    Ce p l m mită a luat ??? 70000??? Ca așa a fost vezi doamne turnat
    Ok restu treaba lui , da se caca toată lumea ca vezi doamne , da câți zicem ca am face la fel??? Și sincer mai bine unu ca el decât o mizerie ca primarul de la Satu Mare

    • Kuka Răspunde

      Și 1 leu era prea mult!
      Dacă tu ești obișnuit să furi câte puțin, asta nu te face om cinstit!
      Ura și la gară!

  3. Driver One Răspunde

    Fix la fel fac roscatul de tar cu primarul kereskenyi sau idem fratele lui tar cu primarul de la carei.

    Vár itthon a kürtös kalács.

  4. Kuka Răspunde

    Proastă alegere a fost Germania! Polițiștii germani nu tolerează infractorii români! Mai bine mergea în Italia, latinii sunt mai toleranți decât germanicii!
    Bine că l-au prins! Are ocazia să-și demonstreze eventuala nevinovăție, deși nimeni nu mai crede ce spune!

    Aviz celorlalți fomiști abonați la banul public!!!

  5. Feri Poker Răspunde

    Cel mai pămpălău fugar…Plus că și-a băgat toate rudele în belea !

  6. Soso Răspunde

    O sa scape dupa 2 ani..Asta-i justitia romana. Eu stiu un grup infractional care a scapat acum cativa ani..de la vama Halmeu..pentru luare de mita in forma continuata…Si-au luat case, uscatorii..masini..toate pe numele sotiilor si soacrelor.Pe astia ii verifica cineva..pe cei care fac controale?Ii demiteti pe cei mari…Rusine!!!
    Ia vedeti de unde au case …de vanzare! Din salar de politist?Nemernici! Se fura ca in codru in tara asta iar justitia e mana in mana cu infractorii! Si va mirati ca nu intram in Schengen…

  7. părerea mea Răspunde

    Acum mai rămâne să vedem dacă mai interesează pe cineva suma de 1,5 milioane de euro descoperiți asupra sa în Germania când a fost capturat. Că la modul cum le-a ascuns sigur nu au proveniență legală. Sau important a fost doar să fie prins? Sper că nu. Cuiva totuși îi lipsește suma aia. Am un sentiment de dejá vu. Parcă aș asista la un spectacol puțin mai elevat față de ce a fost la noi în oraș acum 20 de ani când a fost condamnat al nostru primar ales Anderco. Dar pe fond nu văd mare diferență. Părerea mea. Show must go on. Se schimbă actorii.

  8. Gilgamesh Răspunde

    Cum spunea cineva in comentarii…o sa execute 2 ani dupa care iese in libertate. Are case, apartamente, masini, bani, bijuterii ascunse si traieste si el si stranepotii lui ca regii prin Dubai si Maldive. Asta e Romania, asta e lumea in care traim. Sa nici nu vorbim de ce “conditii” va avea in inchisoare, saracii pensionari si-ar da o mana sa traiasca cum va trai el in puscarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.