Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

Ardudul digital: ecrane LED în oraș, echipamente VR și holograme. A fost semnat contractul

Ardudul digital. Prin programul național PNRR, Primăria Ardud a obținut o finanțare de peste două milioane de lei pentru îmbunătățirea infrastructurii digitale la nivel local. Birocrația implementării a fost mai accesibila în acest caz, iar contractul de execuție a fost semnat săptămâna aceasta.

Contractantul va începe în curând implementarea proiectului inedit care presupune achiziționarea de sisteme ITS (Intelligent Transport Systems/sisteme de transport inteligente) și TIC (Tehnologia Informațiilor și Comunicațiilor) ce vor contribui la managementul urban.

Astfel, se vor instala totemuri de informare în puncte cheie din oraș, ecrane led la intrare și ieșire localitate, echipamente VR și AR pentru zona cetății, videowalluri, holograme, software de e-Ticketing și multe alte dotări necesare pentru digitalizarea și valorificarea atuurilor urbei.

 

5 comentarii

  1. CATRINEL RAT Răspunde

    DUMA ESTE CEL MAI BUN PRIMAR DIN JUDET. PACAT CA NU-L SUPORTA COZMA

  2. romania Răspunde

    Mda. Ceva asemanator s-a facut si la Resita acum vreo 12-13 ani si acum se arunca totul la gunoi. De ce? Pentru ca nimeni nu s-a gandit la intretinere si mentenanta (pe romaneste cheltuieli de exploatare) si dupa scurt timp toate panourile au fost sparte/rupte/distruse. De restul mai bine nici nu povestesc.

  3. Florin Răspunde

    Noi nu avem iluminat stradal și apa băgată pe stada și primarul nostru face parcuri și statui,
    Acuma ne mai vrea și digitalizati

  4. Nha Răspunde

    Foarte tare d-le! Se vor uita tarani “pa sus”, sa nu vada in ce “gropi” calca. Numa se vor uita, ca de inteles mai putin! Traiasca cel mai tare mult primar din Ardud!

  5. radical2 Răspunde

    Foarte frumos. Si in primiarie? Cum stam cu digitalizarea? Ca la unele institutii se plange lumea ca pica de pe picioare de atata munca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.