Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Model de bunătate. Preotul din Satu Mare care le duce sobe săracilor în prag de iarnă

Model de bunătate. Un preot din județul Satu Mare, împreună cu alți oameni cu suflet mare, le-au dus sobe săracilor în prag de iarnă. 

Gabriel Chereji, preot în Parohia Ortodoxă Pomi din județul Satu Mare, împreună cu oameni milostivi și cu iubire față de aproapele, au demarat mai multe activități social-filantropice. Ei au oferit sute de încălțăminte pentru copii, haine, mobilier, sobe de încălzit, și multe altele.

,,Așa precum ne-a dăruit Binecuvântarea și ne-a îndemnat Preasfințitul Părintele nostru Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului: Terenul de pastorație pentru preoți este suferința umană: cei abandonați, cei neînsemnați, cei singuri, aceștia sunt terenul de pastorație al nostru în secolul acesta, pentru că nimeni nu-i bagă în seamă, dar Dumnezeu nu-i neglijează. Iar Dumnezeu lucrează prin slujitorul Său, prin preot; dar și prin oamenii Săi, deoarece sunt mulți creștini care fac lucruri bune”, spune părintele Gabriel Chereji.

5 comentarii

  1. Angela Răspunde

    In sfârșit un preot care și face ceva…
    Predica e doar teorie!
    Respect

  2. Deceneu Răspunde

    Nu îmi vine să cred ! In Satu-Mare, Maramureș și Cluj este sărăcie! Wow ! La trădătorii și nenorociții care îi denigrează constant pe românii din Oltenia, Muntenia, Moldova și Dobrogea exista așa ceva !?? Am crezut că este un caz izolat cu niste nenorociți din Cluj când ne fac pe românii din aceste zone ragatzeni. Nu este! Este ceva generalizat. Va, i sărăcie la trădători ?!! :))))

  3. Deceneu Răspunde

    Daca nu erau românii din Oltenia, Muntenia, Moldova și Dobrogea ( Cadrilater) sa vă elibereze in 1918 de sub jugul austro-ungar și acum pupați in fund pe maghiari bai nenorociților din zona de nord a Transilvaniei!

    • radical2 Răspunde

      SI cred ca o duceam mult mai bine. Asa, putorile de la Bucale ne trag inapoi.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Pai Deceneule…atunci am.plecat din Schengen, acum vrem inapoi. Naiba sa ne mai inteleaga.
      Dar imi place inceputi….pochu cel mare, din Maramu, umbla cu un Mustang, iar asta al nostru ii cerseste binecuvantarea sa dea la un sarac o soba, ca fara binecuvantarea ninja-ului morosan nu se putea face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.