Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Are 4 copii și o casă care stă să cadă! O mamă din Satu Mare are nevoie urgentă de ajutor!

Are patru copii și o casă care stă să cadă! O mamă din localitatea Stâna, județul Satu Mare, are nevoie de ajutor, întrucât casa lor necesită reparații urgente, mai ales acum când ne aflăm în prag de iarnă.

Femeia și cei patru copii ai săi trăiesc în condiții grele: nu au căldură, iar casa necesită reparații urgente. Oamenii au nevoie de materiale de construcții, iar sătmărenii sunt rugați să dea o mână de ajutor.

,,Putem salva o mamă cu 4 copii! O mamă singură, își duce durerea cum poate, în condiții greu de imaginat: tavanul e șubred, gata să se dărâme, nu au căldură, iar problemele de sănătate le îngreunează situația! Ar avea nevoie urgent de materiale de construcție pentru reparații! Orice ajutor le e bine venit! Nu au nevoie de bani, au nevoie de materiale de construcție”, se arată în apelul lansat de Anton Varga, președintele asociației Eliezer Satu Mare.

Cei care vor să dea o mână de ajutor sunt rugați să apeleze numărul de telefon 0755.322.752 (Anton Varga).

 

2 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Haules baules romales! Da’ ce-ați făcut tătă vara?
    No, io de=ăștia n-aș ajuta nici bătut! N-am treabă cu etnia, dar când încă au putere de muncă stau cu mâna întinsă …
    Măcar copii merg la școală, sau tot abonați la ajutoare sociale vor fii până la moarte?

  2. De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

    Iar vin sărbătorile de iarnă și ca de obicei și anul ăsta reapar articolele astea lacrimogene. Dați-le o pită în mână să câștige, că așa le dai ceva și cum dai ceva repede dispare. Că așa e obiceiul la ei. Dacă nu dovedesc că încearcă să se pună pe picioare nu le dați. Că așa o pirandă cu ajutor social a produs alți patru pui care veci nu vor lucra. Așa e optica lor, citez “Du-te și cere de la nenea sau de la tanti că de aia este ca să ne dea”. Dar masculul donator de ADN pe unde umblă???? Și serviciile sociale ce au păzit până acum???? Pensia proprie???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.