Ultima actualizare: azi, 19:54

Locale

FOTO. Bărbatul care a distrus scara unui bloc din Satu Mare era mort de beat. Ce spune poliția

Bărbatul care a distrus scara unui bloc din municipiul Satu Mare era mort de beat. Extrem de agresiv, individul i-a amenințat pe jandarmi cu o bucată de sticlă. Totul s-a petrecut miercuri seara, pe aleea Târnavei din cartierul Micro 15. 

Ce spune poliția:

,,La data de 22 noiembrie, în jurul orei 17.45, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o persoană ar provoca scandal, în scara unui bloc de locuințe, din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 27 de ani, din Satu Mare, în timp ce s-ar fi aflat într-o stare avansată de ebrietate, ar fi distrus scara unui bloc de locuințe, manifestând un comportament violent.

S-a procedat la imobilizarea bărbatului prin încătușare, acesta fiind condus la o unitate medicală, în vederea efectuării unor investigații de specialitate. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, au transmis reprezentanții IPJ, pentru PortalSM.


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. Corect Răspunde

    Cartierul se numeste Micro 14…

  2. Lucifer Morningstar Răspunde

    Tamaș de Satu Mare, versiunea 2.0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.