Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

FOTO. Cherecheș, prins cu bani în trei valute și un buletin de Italia asupra sa

Cătălin Cherecheș a fost prins cu bani în trei valute și un buletin de Italia asupra sa. Edilul a fost reținut, marți seara, în orașul german Augsburg.

Un act de identitate italian pe numele său, documentele din România și mai multe sume de bani în euro, forinți și lei au fost găsite asupra lui Cătălin Cherecheș în momentul reținerii din Germania, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Potrivit surselor Libertatea, el voia să fugă din Germania, cu sprijinul unei mătuși. Aceasta a condus cu peste 200km/h un Mercedes Benz C Klasse AMG, până la gara din orașul unde primarul a fost până la urmă prins. Când au ajuns acolo, ei au încercat să lase mașina și să ia un taxi. A fost momentul în care Cherecheș a fost reținut.

În momentul reținerii, Cherecheș a opus rezistență și a fost rănit ușor, potrivit surselor Libertatea. Rana este vizibilă și pe o fotografie publicată marți seară de sindicatul Europol.


7 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    E cam jalnic obiceiul politiei de a rasifra banii si a face poza la ei rasfirati, de parca nu e sufcient sa zici 3000 euro… nah.. trebuie rasfirati pe suprafata cat mai mare. E nasol obiceiul asta!

  2. FARCAU Răspunde

    L-aș bate până când chiar și mama lui l-ar recunoaște doar după voce

    • sătmărean Răspunde

      Oare i-a picat bine vinul fiert în Budapesta…?A mâncat și kürtős kalács?

      • rrr Răspunde

        Maid vicele băimărean de care și-a bătut joc o să-i arunce cu praștia. Numai nu știu oare interesează pe cineva de unde avea muntele ăla de euroi făcuți la negru-cenușiu? Dacă tot luptăm împotriva evaziunii și a corupției, că aici ar fi cazul de ambele! No să vedem.

  3. H&R Răspunde

    Fugarul cu Taxi. 😁

  4. H&R Răspunde

    Zici că-i filmul Collateral.

  5. jean Răspunde

    UN BOU FARA COARNE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.