Ultima actualizare: azi, 22:09

Locale

FOTO. Femeie lovită pe trecerea de pietoni de pe strada Păuleștiului

ACTUALIZARE, 8.55:

La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Păuleștiului din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 41 de ani, din Păulești, care s-ar fi aflat la volanul unui autoturism, ar fi accidentat o altă femeie de 50 de ani, care s-ar fi aflat în traversarea drumului public.

Din producerea evenimentului, a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la o unitate medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.

O femeie a fost lovită, joi dimineața, pe trecerea de pietoni de pe strada Păuleștiului din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției pentru a stabili cu exactitate cum și din ce cauză s-a produs accidentul. De asemenea, un echipaj SMURD îi oferă victimei primul-ajutor.

La volanul mașinii se afla o femeie, potrivit primelor informații. Deocamdată, nu se cunoaște starea victimei.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 8.00 dimineața.

Se circulă cu dificultate în zona respectivă.

7 comentarii

  1. Feri Poker Răspunde

    S-au pus degeaba la trecere acele limitatoare de viteza .Trece cate un berbec cu 80-100 la ora peste ele !!

  2. altu fără bmw Răspunde

    Totul se rezumă la respectarea limitei de viteză în localitate dar și a conduitei preventive. Dacă s-ar respecta măcar aproximativ codul rutier nu ar fi atâta accidente, sunt sigur de asta. Acum 10 ani duceam copilul la școală. Februarie, înainte de ora 8 bineînțeles semiîntuneric. Un copil cu casca pe ureche a coborât în fugă de pe coronamentul digului și a traversat în fugă bld. Transilvaniei în zona casieriei Samtel (Digi), asta în fugă fără să se asigure! Eu dacă aveam viteză sigur îl călcam. Nici nu știu dacă a văzut traficul sau dacă a văzut cât de pe muchie de cuțit a fost toată faza. Așa că băgați asta de seamă dacă circulați în oraș și mai bine plecați cu 5 minute mai devreme. În oraș se circulă cam peste tot cu mult peste 50 la oră. Și rețineți, toate s-au petrecut după ziua de ieri când cei de la rutieră am înțeles că au făcut prăpăd printre șoferi tocmai pe speța asta! Vedeți măi că asta nu este Super Mario și nu se poate reseta cu Alt+Ctrl+Del!!!!!!

  3. bula Răspunde

    atata vreme cat pietonul peste tot vede CA PE TRECEREA DE PIETONI ARE PRIORITATE si ca soferii trebuie sa opreasca obligatoriu, atata vreme ei nu vor afla ca ce sa vezi SI PIETONII AU OBLIGATII si de multe ori (99.99%) din cazuri DACA PIETONUL S-AR FI ASIGURAT ca soferul nu incetineste si nu opreste la trecere cu tine pe ea si nu ar mai trece nu a-m mai asista aceste accidente . personal DACA SOFERUL (masina) NU INCETINESTE si consider ca DACA TREC MA LOVESTE <<>> stau 5-10 secunde pe trecere si NU TREC (nu imi continui deplasarea pe trecerea de pietoni cu toata legea de partea mea) … nu doresc sa fiu lovit si poate sa raman in scaun cu rotile pe viata ca ala se grabea nicaieri, sau era beat sau drogat sau ambele … ce sa vezi (el cu o amenda, fara permis 2-3 luni, dupa acest timp isi continua viata) eu nu mai pot umbla … CA SOFER nu odata nu am vazut pietoni “ascunsi” dupa alte masini parcate in 5 cm de trecere, sau orbit de masina de pe contrasens, sau reflexia soarelui in carosabil pe care ii puteam lovi sau cum am vazut mai nou trec in diagonala pe langa trecere si intra pe ea de la mijlocul drumului (mai copii trecerea are 4 metri nu 10 formati din 3 inainte 3 dupa si 4 hasurati) … ca norocul ca au fost de astia ca mine CARE S-AU ASIGURAT inainte si in timpul trecerii

    • Kuka Răspunde

      Prost te-a făcut mă-ta!
      Ai citit legislația?

    • 💩💩💩 Răspunde

      Tu, de fapt, îți cauți scuze pentru că ești un șofer prost, asta faci!
      Dacă chiar ai conștientiza faptul că uneori chiar îți pierzi prioritatea, ai avea total altă părere!
      Doamne ajută să nu fie copilul tău victima unui așa-zis șofer ca tine!

  4. Nha Răspunde

    Cu aceasta ocazie ii amintesc lu polgarmester ca ziua e mai scurta si ar trebui sa lungeasca perioada de iluminare stradala, ca orbecaim ca pe vremea impuscatului! Poate simte si Gabor ceva?!

  5. Gheorghe Răspunde

    Ca sofer(dacă chiar esti)ești OBLIGAT sa reduci viteza la trecerea de pietoni indiferent dacă cineva traversează sau nu.
    Sunt mulți care au carnet dar nu sunt șoferi Circul pe Paulestiului de multe ori și pot sa spun ca dimineața văd o grămadă de bipezi cu mașini,mulți dintre ei locatari ai cartierului dr lux din zona.Circula ca orbii,nu-i interesează de nimic,niște grohăitori.Unii ocolesc acele bampere trecând pe contrasens și trebuie pur și simplu sa oprești ca altfel intră în tine.Mai ieri dimineață unul cu ma depășit și dacă nu reduceam și nu trageam dreapta se tampona cu o duba care circula regulamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.