Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Bianca Cîmpan, o sportivă din Satu Mare, campioană europeană la gimnastică!

Bianca Cîmpan, o sportivă din județul Satu Mare care reprezintă CSM Deva, s-a remarcat în cadrul Campionatului European de Gimnastică Aerobică pentru juniori care s-a desfășurat în Antalya, în perioada 17-19 noiembrie 2023.

Evenimentul a adunat la un loc peste 200 de sportivi din 21 de țări europene.

„La recentele Campionate Europene de gimnastică aerobică de la Antalya, din Turcia, România a cucerit opt medalii, dintre care patru de aur. La cucerirea a două dintre cele patru titluri continentale, toate obținute la juniori, o contribuție majoră au avut-o Bianca Cîmpan și Daniel Anton, sportivi legitimați la CSM Deva”, transmite CSM Deva.

Bianca Cîmpan a contribuit semnificativ la succesul echipei României, obținând titlul de campioană europeană la proba de Aerobic Dance în categoria de junioare.

Primarul Devei, Florin Oancea, i-a transmis felicitări sportivei și aprecieri pentru rezultate!

 

2 comentarii

  1. 😥😥😥 Răspunde

    Felicitări. Numai încă odată se demonstrează că dacă vrei să faci ceva cu viața ta trebuie să pleci din marele sat. Căte trage în jos inevitabil.😥 Numai gândiți așa. Aveam handbal masculin în Divizia I. Acum de vreo 5 ani nu mai este. Aveam baschet feminin pe bani prea mulți și ne băteam la titlu. De vreo doi-trei ani nici asta nu mai este, dar deloc. S-a încercat cu secția de volei feminin. Am ajuns campioane la junioare dar nu mai este secție că toate s-au dus și pe nimeni nu mai interesează. Acum a rămas ce a rămas din fotbal și ăla de calitate execrabilă și pe bani prea mulți. Plus scrima și ceva judo dar și ăla nu se compară cu ce era la noi în anii 2000 la început. Dar ca să vezio atunci pe nimeni nu interesa ba din contră se puneau bețe-n roate oriunde. Apropo, voi știți ce centru puternic a fost Satu Mare la popice???? Ca să nu mai povestim că eram și centru de caiac-canoe cândva demult. No, asta e sportul sătmărean actual.

  2. Pop Răspunde

    Sportul in Satu Mare este la pământ!!! Se tot spune : Copii să facă mișcare una alta,dar unde să facă mișcare sau un sport mai serioase în orașul ăsta de rahat,că toate sunt mâncate politic. Și așa speranța la viață pt SM este printre cele mai mici din tara,mai scădem,că deh la ce trebuie sport când avem Mall și PAsarela noua,asta contează în oraș,sa devina toată lumea obezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.