Ultima actualizare: ieri, 16:59

Locale

FOTO. Pisică împuşcată pe proprietatea unei familii din Carei! Nimeni nu ia măsuri

Pisică împuşcată pe proprietatea unei familii din Carei! Un nou caz revoltător a apărut în Carei, acolo unde o familie şi-a găsit pisica împuşcată, pe proprietatea acestora.
Cazul a fost semnalat de către cei de la Asociaţia Puffi Carei, care trag un semnal de alarmă, după ce zilele trecute a fost împuşcat un câine.
“N-au trecut două saptămani de cand am postat și am scris despre uciderea unui caine🐕😪 prin împușcare, în Viile noi din Carei!😡
Azi am găsit o pisică impuscată!🐈‍⬛😡 Unde a fost ucisă? Chiar pe proprietate unei familii, pisicul fiind chiar al acestei familii, deci avea stăpân.
Aproape zilnic se aud împuscături în vie, și mă intreb, nimeni nu ia nici o măsură față de acești indivizi?
Dacă cautăm mai atent, sigur vom mai găsi aninăluțe împușcate. Se pare că acești indivizi sunt foarte curajoși. Probabil au bani, au relații mari,au în spate cine să-i protejeze altfel nu ne explicăm cum e posibil să se intămple așa ceva!😪
Asteptăm ca organele resposabile să ia măsuri drastice față de cei/cel vinovat”, au arătat cei de la Puffi Carei.

4 comentarii

 1. Neculae Răspunde

  Copiii de bani gata.Normal că nimeni nu face nimic
  Drepturile animalelor la noi nu exista.Păcat de pisicuță

 2. Madalina Răspunde

  Pentru unii pare a fi o distractie asta, in timp ce altii se chinuie sa salveze vieti. In Romania animalele sunt gunoaie. E dezgustator, trebuie sa se faca ceva, proprietarii sa nu se lase.

 3. Stefanescu Răspunde

  Politistii din Carei trebuie sanctionati ca isi iau salariile degeaba …..

 4. Camelia Răspunde

  Vă dați seama ce nemernici sunt? Fără remușcări ar omori și un om. Pentru ei este distracție. Așa a ajuns omenirea….în loc să ne cizelăm ne prostim. Asta este educația dată de părinții care chipurile muncesc mult dar de odrasle nu mai au timp ( așa cum nici alții nu au avut timp pt ei )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.