Ultima actualizare: azi, 18:50

Locale

FOTO. Și cu locul de parcare plătit anual și cu el ocupat. Ba de alte mașini, ba de gunoaie: ,,Bătaie de joc!”

Un sătmărean se plânge de faptul că deși plătește abonament anual pentru locul de parcare, îi este aproape imposibil să mai parcheze. Locul este ocupat ba de alte mașini, ba de gunoaie, spune sătmăreanul.

El a spus că încă de la începutul acestui an a cerut ca locul să fie marcat, astfel încât alți șoferi să știe că este vorba de o parcare rezervată, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult, spune sătmăreanul, în ultima perioadă locul a fost blocat de gunoaie și cu greu mai poate fi utilizat.

,,Din februarie si până acum m-am tot rugat la ADP/Primărie, inclusiv la Poliția Locală, să se marcheze cu “R” pentru rezervat. Nimeni nu a făcut nimic. Pe lângă asta, se aruncă și gunoi, locul nemaifiind utilizabil. Florisalul chiar dacă vede că e gunoi lângă gunoi, nu face nimic. E o bătaie de joc ce se întâmplă…dar totuși banii se încasează”, a spus sătmăreanul, pentru PortalSM.

 

 

Un comentariu

  1. delia Răspunde

    E bataie de joc cum matura strazile.I-am vazut intr-o zi cum trageau matura dupa ei..e plin de frunze prin cartiere, noroc ca mai ies oamenii si curata domeniul public.EXECRABIL ce lasa dupa ei..nu stiu unde se grabesc..matura de mantuiala..stau si vorbesc la telefoane..Platim aiurea luna de luna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.