Ultima actualizare: ieri, 21:58

Locale

FOTO. Uniți în fapte bune! Spectacol caritabil la Satu Mare, pentru copiii din medii defavorizate

Peste 60 de cadre militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare au participat la cea de a IV-a ediție a spectacolului caritabil „Uniți în fapte bune!” care a avut loc miercuri, 29 noiembrie, la Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” din municipiul Satu Mare.

Ideea acestei gale a pornit în anul 2018, de la propunerea structurilor Ministerului Afacerilor Interne. Pompieri, polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și de penitenciare, militari din cadrul structurilor MApN, și ai altor structuri ale sistemului Național de Ordine și Siguranță Publică, au îmbrăcat ținuta de ceremonie și au făcut ca sala Filarmonicii de Stat “Dinu Lipatti” să devină neîncăpătoare.

Pe scenă au evoluat: Sorin Buc din cadrul IJJ Satu Mare, Maria Mihali- Achim – I.T.P.F Sighetu Marmației, Călin Borșe – instrumental taragot, Corul reunit al structurilor (I.J.J., I.P.J.,I.S.U., Penitenciar, B.52 Ge., C.M.J. SM), Corul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră, Sighetu Marmației, Elevii Școlii de Canto MT Creative Art Studio.

Suma strânsă din donațiile benevole ale militarilor și ale oficialităților vine în sprijinul Centrului de zi „Sfânta Tatiana”, a cărui principală activitate este educația și prevenirea abandonului școlar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.