Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Femeie agresată în plină stradă pe bulevardul Cloșca din Satu Mare

O vânzătoare a unui magazin de pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare a fost agresată, vineri seara, în jurul orei 20.30, în momentul în care a ieșit afară într-o scurtă pauză.

Femeia a fost lovită cu pumnul în zona feței de un bărbat. După ce a agresat-o, individul a fugit, însă femeia a anunțat autoritățile. Polițiștii l-au găsit pe bărbat la o pizzerie din zona respectivă.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre un incident produs la un magazin alimentar situat pe bulevardul Cloșca din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 49 de ani, care s-ar fi aflat într-o stare vizibilă de ebrietate, ar fi agresat fizic o femeie de 59 de ani, angajată a magazinului.

În cauză, bărbatul a fost sancționat contravențional, conform prevederilor Legii nr.61/1991, cu o amendă de 2.500 de lei, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, transmite IPJ Satu Mare.

Foto: Dincolo de Sport

 

Un comentariu

  1. Sile Răspunde

    Politia se flendura cu masinile..se opresc la cafele.si palavre..si vor salarii si pensii la 45 de ani! Doar Dumnezeu ne mai pazeste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.