Ultima actualizare: azi, 11:52

Locale

VIDEO. Tripleţi abandonaţi în Maramureş. A născut doi băieţi şi o fetiţă şi nu îi mai doreşte

Tripleţi abandonaţi în Maramureş. Primii tripleți din sarcină naturală născuți la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în ultimii aproape 17 ani de ani nu vor ajunge în sânul familiei. Mama lor, o femeie modestă din satul Finteșu Mic (comuna Satulung) i-a abandonat imediat după naștere, informează vasiledale.ro. Din fericire, asistenții sociali le-au găsit deja familii astfel că micuții vor simți iubirea unei mame.

Tripleții, doi băieți și o fetiță, s-au născut acum trei săptămâni la Spitalul Județean Baia Mare prin cezariană. Procedura a decurs fără nicio problemă doar că imediat mama tripleților le-a transmis că dorește să îi abandoneze. Situația materială precara, dar și faptul că acasă mai are un copil, ar fi motivele care a determinat-o pe mamă să renunțe la cei trei copilași.

”În acest moment în Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Baia Mare sunt trei copii, tripleți, proveniți dintr-o naștere recentă. Cei trei copii s-au născut prematur. Este vorba despre doi băieți și o fetiță. Ei au fost abandonați după naștere, motiv pentru care Maternitatea a luat legătura cu DGASPC și au intrat în evidența lor, urmând ca săptămâna viitoare cei doi băieței să fie dați în plasament unui asistent maternal. Fetița va fi dată aceluiași asistent maternal în momentul în care va ajunge la greutatea optimă pentru a fi externată. Starea lor de sănătate este bună, copiii sunt stabili, cresc. Totul este în regulă cu ei” a declarat dr. Bogdan Lucian, director medical Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.