Ultima actualizare: azi, 12:51

Locale

FOTO/VIDEO. Aglomerație infernală la frontieră. Coadă de TIR-uri până în Dorolț

Aglomerație infernală la frontieră. Coada de TIR-uri se întinde până în mijlocul localității Dorolț din județul Satu Mare. 

Traficul infernal de la frontieră vine în urma restricțiilor de circulație ce au fost impuse pe teritoriul Ungariei. De altfel, autoritățile de frontieră au informat, la începutul acestei săptămâni, că pe teritoriul statului maghiar, în contextul celebrării Zilei Tuturor Sfinților, circulația camioanelor va fi restricționată astfel: 31.10.2023 (marți) ora 23:00 (ora României) – 01.11.2023 (miercuri) ora 23:00  (ora României).

Circulația autoturismelor nu a fost afectată.

Imagini cu aglomerație de la frontieră. Cozi până în Dorolț:

13 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Nu-i Ok !!!! Ce se întîmplă ! Ar trebuie sa li se ceara daune !!! Ptr ce fac !!!! Guvernul Hungaria face ca să creeze daune economii romane ! Sunt curios dacă și granița cu Croația sau cu Austria ,Slovenia ,ect sunt blocate ptr tiruri !!!! Numai cu Romania !!!! Borfași de unguriiii !!!! Javre !

  2. Buda Răspunde

    hungaria, nu mai era nevoie de spus nimic altceva

    • pevecistăpân Răspunde

      Peste tot în lumea civilizată (nu numai la unguri) lumea merge la mormintele celor trecuți la cele veșnice și aprind o lumânare măcar. Tu din ce se pare nu ai unde să te duci și nici nu pricepi că e o chestie de minim bun simț. Și în weekend peste tot în lumea civilizată nu circulă mașinile cu tonaj mare, asta e regulă oricând nu numai cu ocazia asta. Și nici supermarketurile nu sunt deschise. La noi în schimb e tocmai invers. Cultură, civilizație, ce mai!!! 😫😪🤢 Poți fi mândru de faptul că din ce neam te tragi. 🤢

      • Neu Ronu Răspunde

        Nu toti am avut “norocul” sa ne tragem din Mongolia sau Bangladesh (in functie de grupul de minoritati din care faci parte) si sa emigram in caruta, spre civilizatie, in Europa si in campia panonica. Le-am pus separat sa nu chinuie neuronul tau sa inteleaga.

        • pevecistăpân Răspunde

          Ce glumeț este domnul. Dar toată gluma ține numai acasă că de cum trece granița e mucles toarășu că nimeni nu-l bagă în seamă. Unii ca și tine nici nu știu din care grup minoritar majoritar fac parte. Și de aici provin toate problemele de logică și semantică. Așa este? Norocul tău este că îți ții singurul neu ronu’ ocupat cu prostii de astea și așa nu există pericolul să faci ceva cu folos pe planeta Earth.

      • Pișta Răspunde

        Ungaria ți se pare ție civilizată?
        🤣🤣🤣
        Vai de koorul lor și de capul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.