Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

FOTO/VIDEO. Drum dezastruos și disperare într-o localitate din județ. ,,Ne rupem mașinile!”

Drum dezastruos și oameni disperați. Familiile care trăiesc în satul Ghilvaci din comuna Moftin, județul Satu Mare, spun că drumul din localitate a devenit impracticabil, iar nimeni nu face nimic. ,,Vrem să tragem un semnal de alarmă”, spun oamenii.

Ei spun că situația persistă de foarte mult timp, asta în condițiile în care nici măcar nu au cerut ca drumul să fie asfaltat, ci măcar să fie practicabil, însă nu îi ascultă nimeni.

,,Nu am cerut asfalt, doar să fie pietruit, dar domnul primar ne închide telefonul și nu ne primește. Suntem șase familii pe strada respectivă. E dezastru, ne rupem mașinile, iar mașinile mai joase nu pot intra. Nu se mai poate așa”, a spus un localnic, pentru PortalSM.

12 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Stați calmi că și în Satu mare sunt drumuri la fel !!

  2. .... Răspunde

    Primar PSD

  3. Marius Groza Răspunde

    Sa vina Cozma cu o lopată și o găleată

    • Mihaela Răspunde

      Si oare cine a aprobat aceste ‘ cum ai zis tu locatii in paulesti”.
      Eu sau mincinosul si coruptul de Zbontea cu vaca lui, cea care a plecat de la urbanism. De nu pleca ajungea la puscarie, vaca grasa Adina ( arata de fereasca Dumnezeu)
      Au facut invarteli de terenuri de nu iti vine sa crezi iar noi stam in noroi.
      Bine ca str Daliei (unde locuieste Zenoviu) a asfaltat.
      Rusine gunoiule

      • oooo Răspunde

        Măi @Mihaelo! Asta că cine vă este primar (așa cum este că după mine e cu ceva artificii și pe povestea asta) este fix problema celor care l-au/l-ați ales. Data viitoare în loc să comentezi aiurea îți sugerez să-ți muți fizicul până la cabina de vot când e vorba de votat cine să fie primar 4 ani. Chiar de va ieși iar măcar poți spune că ai votat. Pe parodia aia de “stradă” nici cu utilaje nu poți intra să lucrezi cum trebuie. Zici că e o alee sau ceva intrând. E vina celor de la primărie că au acceptat asta. Tu îți dai seama că de ia foc ceva casă pe acolo pompierii nu încap să intre? Dar repet, este vine celor care au aprobat de la urbanismul vostru și e vina voastră că l-ați ales/l-ați tolerat. Cum a fost și chelul de Coica la Sătmar. Acum e la locul lui, la lada de gunoi a politicii locale. Dacă cei din partid au atâta minte nici pe listă nu-l mai pun la anul. Nu de alta dar le trage jos scorul. Sper că s-a luat notițe.😮🤔😉

  4. Andrei Pasca Răspunde

    Mircea Govor ne-a scos din noroaie

  5. Mihaela Răspunde

    Haideti va rog si pe str. Viorele din Paulesti.
    Este dezastru, avem nevoie de barca ptr a ajunge acasa.
    Jigodie si hoțul de primar Zenoviu se aude? Rusine sa ti fie gunoiule ce esti

    • oooo Răspunde

      Fără supărare tanti dar aia e jumate stradă doar. Așa pățești când pui botul când iei casa la promisiunea dezvoltatorilor că maid odată primăria va rezolva. În comună au apărut din senin o grămadă de astfel de locații în ultima vreme și asta e rezultatul dezvoltării urbanistice semihaotice.

  6. .... Răspunde

    Zenoviu Bontea e cel mai bun primar din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.