Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

FOTO/VIDEO. Satu Mare strălucește! Iluminat festiv spectaculos și atmosferă magică în centrul orașului

Satu Mare strălucește. Iluminatul festiv a fost pornit în această seară, joi, 30 noiembrie, iar spiritul Crăciunului și magia sărbătorilor de iarnă și-au făcut cu adevărat simțită prezența pe străzile orașului.

În această seară, municipiul Satu Mare a îmbrăcat haine de sărbătoare! Iluminatul festiv a fost pornit la ora 18.00 în prezența autorităților și a sutelor de sătmăreni, iar atmosfera în Centrul Nou al orașului este una de-a dreptul magică. Începând din această seară, sătmărenii pot descoperi în fiecare zi o poveste, iar surprizele pregătite de municipalitate sunt impresionante.

Odată cu pornirea iluminatului ornamental s-a deschis, oficial, și Târgul de Crăciun care a umplut Piața 25 Octombrie de arome de vin fiert, turte dulci, cozonaci și alte preparate specifice acestui sezon. În căsuțele colorate și frumos decorate, producătorii și meșterii îi așteaptă pe vizitatori cu bunătăți, produse tradiționale, ornamente și cele mai frumoase cadouri de Crăciun.

În cadrul Târgului de Crăciun vor avea loc fel și fel de evenimente, dintre care amintim Christmas party-ul care va reuni artiști și DJ locali, iar sătmărenii se vor putea bucura de muzică retro și funky. Târgul de Crăciun va fi deschis zilnic între orele 15.00 și 21.00.

Centrul Nou al municipiului Satu Mare arată mai spectaculos ca niciodată, iar cu siguranță atracția principală este roata panoramică adusă în premieră în orașul nostru. Noua atracție face senzație: sătmărenii stau la coadă nerăbdători să prindă o tură în roata minunat iluminată. Tarifele sunt următoarele: 30 de lei pentru 3 ture în roată pentru adulți, respectiv 20 de lei, tot pentru trei ture, pentru copii.

Alte atracții din Piața 25 Octombrie sunt figurinele de Sărbători care au fost amplasate în mai multe zone, iar sătmărenii își pot face poze în ipostaze dintre cele mai interesante.

De asemenea, cei mici se vor putea bucura și de Trenulețul Moșului, care pornește din fața centrului comercial Someșul, zilnic, între orele 18.00 și 20.00.

În acest an sunt luminițe și pe cele două poduri, dar și în cartiere, iar în Sătmărel se va înălța un frumos brad de Crăciun.

14 comentarii

  1. Loop Răspunde

    FELICITĂRI DOMNULUI PRIMAR HOREA ANDERCO!!!

  2. Loop Răspunde

    SUNT UN MEGAIDIOTEN!

  3. Mires Răspunde

    Nimic de comentat, doar ca anul trecut in parcul din Micro 17 a fost frumos, mai luminos, acum e trist mai alespentru copii.

  4. Maci Laci Răspunde

    Deci au adus roata panoramică și nu s-a urcat nimeni în ea. Nici nu mă mir la ce preturi exorbitante au pus. 30 lei adulți și 20 lei copii pentru o tură de 10 minute!!!

    • Laci Maci & Bubu Maci Răspunde

      Nu te-a făcut niciunul o tură? Da’ se poate asta domnule? Ce vei face acuma prăpăditule? Fii mai bine erou și stai acasă. Dar taci. Taie și netul că ne obosești.

    • Maci Laci the orb Răspunde

      Auzi Getzi Maci… stateau cozi de zeci de metri la roata.
      Iti face placere sa comentezi din barlog?!

    • Nae Răspunde

      S-a trezit zdreanța…

  5. Norick Răspunde

    Păi sătmărenii sunt bătuți în cap și dacă ar fi tariful la roată 100 de lei de persoană tot ar sta la rand. Se vede asta din viața zilnică se plâng de preturile mari dar magazinele tot sunt pline… NU FAC NIMIC PENTRU REDUCEREA PRETURILOR ȘI TRAIULUI ZILNIC!!!

  6. Ana Răspunde

    Să se ia de mână cu Slatina unde au s-au cheltuit peste un milion de euro pe lumini și ghirlande. Acest primar în loc să facă lucrări serioase se ține pe pus luminițe!

    • 😮😮😮 Răspunde

      Pentru că prostirea alegătorului este infinit mai simplu. Ce te face să crezi că le pasă să facă lucrări serioase și cu cap. În ultimii 4 ani centru nou a fost refăcut de două ori. Cum-necum drumurile K.u.K. de pe vremea mult urâtului imperiu stau și acum și nu au nimic! Peste s-a turnat flaoster degeaba de mii de ori dar drumul vechi nu are nimic. Că noi suntem urmașii lui Traian dar nici acum nu știm să facem un drum cum trebuie. Banii de pe urma drumului în schimb oricând! 😮😥

  7. 🤒🤒🤒 Răspunde

    Nu fac lucru de calitate pentru că atunci nu ar mai avea de unde fura. Această conducere UDEMERISTA ar trebui să dispară iar UDMR ar trebui să dispară pentru totdeauna din viata politică și din România pentru că sunt cei mai mari hoți.

  8. 🤒🤒🤒 Răspunde

    UDMR CIUMA VERDE -MUIE UDMR!!!

  9. 🤒🤒🤒 Răspunde

    Cei mai mari hoți din lume sunt ungurii din România și mai ales din Satu Mare!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.