Ultima actualizare: azi, 16:24

Locale

FOTO/VIDEO. Târg de Crăciun spectaculos în Satu Mare. Peisaj de poveste și multe produse

S-a deschis Târgul de Crăciun din municipiul Satu Mare, joi seara, odată cu pornirea iluminatului festiv. Astfel, începând de astăzi, sătmărenii vor fi întâmpinați în Centrul Nou al orașului într-o atmosferă de poveste.

În căsuțele colorate și frumos decorate, zeci de producători și meșteri îi așteaptă pe vizitatori cu bunătăți, produse tradiționale, ornamente și cele mai frumoase cadouri de Crăciun. În această seară, Târgul de Crăciun a umplut Piața 25 Octombrie de arome de vin fiert, turte dulci, cozonaci și alte preparate specifice acestui sezon.

În cadrul Târgului de Crăciun vor avea loc fel și fel de evenimente, dintre care amintim Christmas party-ul care va reuni artiști și DJ locali, iar sătmărenii se vor putea bucura de muzică retro și funky. Târgul de Crăciun va fi deschis zilnic între orele 15.00 și 21.00.


CITEȘTE ȘI:

11 comentarii

  1. Loop Răspunde

    ȘI NIȘTE PRETURI EXORBITANTE ȘI ASTRONOMICE.

    • FARCAU Răspunde

      dute si lucra mai mult sa castigi bine puturosule . ai un singur job si plangi ca nu-ti ajung bani ???
      nu preturile sunt mari …..tu castigi putin …pe bune, ai salar minim pe economie, si mai ai pretentii ????

      • Vasy Răspunde

        [Farcau] Eu ti-as da premiul de cel mai tampit comentariu al anului si pe langa asta repet vorbele lui Vadim Tudor: “Da o Mu** nu vrei tu?”

    • LOOP THE BEGGAR Răspunde

      Da-te-n benga cersetorule. Gura iti umbla de invidie, bolnavule. MARS DIN VIATA!

  2. Vasi Răspunde

    Vezi, daca stai pe ajutor social, platiti din bani publici nu-ti permiti nici un vin fiert.
    Au trecut acele vremuri cind aveai ciolan fasole si mici pe gratis in centru.

  3. ... Răspunde

    La Satu Mare nu e nevoie sa se organizeze Târgul de Craciun

    • sheps Răspunde

      Aici îți dau dreptate. An de an am făcut vizite prin târg dar nu mi-am dat seama ce cadou aș putea cumpăra acolo în afară de niște mărunțișuri, gablonțuri. Nu că aș fi avut pretenții mari dar pentru asemenea produse expuse acest târg este inutil.

      • Tibi Răspunde

        Stai sa veizi daca nu se tinea targul, atunci veneai pe portalsm ca in SatuMare nici Targ nu este!
        Daca este targ atunci e inutil… ce zici de vorbele lui Vadim Tudor “Da’ o mi** nu vrei tu?” asta pt ca nu e bine nicicum.. hai mananca mamaliga si la culcare.

        • sheps Răspunde

          Mie nu-mi trebuie, nu am ce cumpara acolo. Asa ca te parafrazez si te intreb pe tine ” Da’ o m*i* nu vrei sa-ti dai tu singur?” . Hai ca esti mai prost decat permite constitutia. Crezi ca ma intereseaza parerea ta, rupt in fund ce esti?

          • Gilgamesh

            Da parerea ta pe cine intereseaza? Cine s-a bagat ca musca in lapte? Tu vii sa ne spui ce consideri ca e interesant sau merita cumparat de parca intereseaza pe cineva fiinta ta si preferintele tale. Ia-ti parerea si preferintele si ungete pe hemoroizi cu ele.

  4. sheps Răspunde

    Gilgamesh, dacă pe tine deranjează comentariul meu nu înseamnă că și pe majoritatea de aici. Ce s-a realizat acolo este ziua orașului varianta de iarnă. Măncare să fie și să avem de băut! Asta este după tine un târg de Crăciun??? No bine atunci tătică că ne-am lămurit și cu persoana ta! Iei un pahar inscripționat, un borcan de miere și ceva șosete. Sincer care este după tine diferența? Îți zic eu. Aia că nu prea merge berea la terasă că e prea frig. Și atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.