Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

FOTO/VIDEO. Ziua fără tutun. Marș antifumat în municipiul Satu Mare

Ziua fără tutun. Un marș antifumat a avut loc, vineri, în municipiul Satu Mare. Voluntarii Crucii Roșii au încercat să-i determine pe sătmăreni să se lase de fumat.

Vineri, 17 noiembrie, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Fumatului, voluntarii Crucii Roșii, Filiala Satu Mare, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică Satu Mare și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare au organizat un marș în municipiul Satu Mare. Scopul acestei acțiuni a fost conștientizarea cetățenilor în ceea ce privește urmările dăunătoare ale fumatului. Acțiunea a avut loc în pasajul pietonal Corneliu Coposu.

Marșul antifumat s-a desfășurat în jurul Pieței Libertății, iar tinerii voluntari au arătat diferența între persoanele care fumează și cele care nu fumează, subliniind dependența prin diverse costumații. Totodată, la cortul Crucii Roșii, s-au derulat diverse activități și s-au distribuit chestionare care evaluează gradul de dependență de nicotină.

 

 

Un comentariu

  1. c-block Răspunde

    Socotiți așa. Cât ar pierde statul român dacă chiar ar lua măsuri eficiente împotriva fumatului sau a consumului de alcool? Pentru că vedeți voi, copiii naivi, statul din asta trăiește plus din acciza pe carburanți. Dacă s-ar reduce consumul implicit volumul accizelor încasate s-ar prăbuși. Vă explică asta deputatul penele cu mare plăcere ce și cum. Că doar cine să știe asta mai bine decât el, adică din practică. Așa că frumoasă mișcare dar cam atât. Sper că nu ați răcit niciunul pe vremea asta. Și chiar ar fi bine să nu fumați. Adică să vă dați foc la propriu la banii voștri greu căpătați. Multă sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.