Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Zeci de tineri, absolvenți ai școlilor de poliție, și-au început activitatea la IPJ Satu Mare

Un număr de 34 de agenți de poliție au părăsit băncile Școlilor de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, respectiv „Septimiu Mureșan” Cluj –Napoca și au intrat, în rândurile poliției sătmărene.

Ieri, 27 noiembrie 2023, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare a avut loc procedura de repartizare pe funcții a 34 de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție, promoția noiembrie 2023. Repartizarea s-a efectuat pe funcțiile vacante existente, urmând ca tinerii polițiști să își desfășoare activitatea pe specializările de ordine publică, rutieră și investigații criminale.

Aceștia vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență și se vor implica în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea.


Sursa: IPJ Satu Mare

6 comentarii

  1. xpert86 Răspunde

    Oare câți dintre acești tineri polițiști vor prinde pensia?!🤔🤔🤔Cred ca mulți își vor da demisia când vor vedea în ce s-au băgat!! Când vor constata ca vor avea salarii mici, fără nici un beneficiu și numai restricții si incompatibilități, un program la dispoziția șefilor , își vor da toți demisia!! Oricum până la pensie vor avea de tras și puțini vor reuși să ajungă, oricum pana la la 65 ani vor fi foarte puțini cei care se vor menține!!!!🫡🫡🫡🫡

  2. Varu Răspunde

    Vai de p….la lor, de-a noastră nu mai vorbesc,copii ăstea sunt niste victime, n-au nici o legătură cu munca de Polițist,dar vor avea un loc de muncă bine plătit și se vor putea lăuda neamurilor cât de deștepți sunt ei.

  3. Varu Răspunde

    80%sunt fetițe,dar asta au vrut egalitate de șanse.

  4. Varu Răspunde

    Fetița din mijloc este cea mai bună,de ce nu și-a luat hăinuțele de chestor?

  5. Varu Răspunde

    Ne poate spune cineva cat costă ceasul domnului chestor?poate doamna arvocat ?sigur știe că este pe cabinet,mai face și ia o deducere de vreo douăzeci de mii de bătrâne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.