Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTOGALERIE. Lucrările avansează. Pasarela peste Someș, tot mai aproape de finalizare

Lucrările avansează, iar pasarela pietonală peste râul Someș este tot mai aproape de finalizare, anunță Primăria Satu Mare.

,,Lucrările la pasarela pietonală peste râul Someș avansează. În prezent se lucrează la turnarea grinzii parapet, urmând ca în perioada următoare să să se toarne placa de beton pe rampe, parapetul și stratul de uzură”, au anunțat, joi, reprezentanții municipalității.

Imagini de la fața locului:

26 comentarii

  1. Gica Răspunde

    Arata ca o trecere de cale ferata. Numai trenul personal mai lipseste. Felicitari!

  2. Satmarean1 Răspunde

    De pe dig se va sari pana la parcarea etajata de la moll? A doua bolta( asa arata proiectul),au desfintat- o pt a face economie sau pt a pune beculete? In rest, Doamne ajuta!

  3. Loop Răspunde

    AȘA ARATĂ CA UN CUR DE CÂINE!! RUȘINE PRIMĂRIEI SM ȘI PRIMARULUI ÎN FUNCȚIE!!!

    • Smile Răspunde

      Tu vorbești retardatule, cu minuscule nu știi să scrii, vrei să ne arăți ce dobitoc mare ești.

  4. Loop Răspunde

    ….UDMR CIUMA VERDE!!!

  5. satmarean Răspunde

    Hmm… ceva nu imi miroase a bine aici. grinzile alea mai groase ruginite, alea au fost montante atunci cand au ridicat toata pasarela la locul ei pentru a nu se arcui in timpul ridicari. La un moment dat va trebui sa le dea jos, nu? Dupa turnarea betonului, asfaltului si a tot ce mai trebui, va mai rezista cumva dupa ce vor da acele grinzi jos?

  6. Feri Poker Răspunde

    Kereskenescu elvtárs in vizită de lucru…

  7. Beast Răspunde

    Ce frumos ar arata acest pod inpodobit cu comentatorii frustrati, agatati de coaie unul linga altul, balanganindu-se in adierea de vant.

    • pentru lingaul Beast Răspunde

      Stai calm man ca inca nu e gata. Si stai sa afli ce probleme vor mai urma in utilizare. Ca nu sunt rezolvate nici 40% din ele. Ca momentan avem un pod pietonal gara duce crema bujetarimii direct la shopping. Asta ca sa stii unde ii gasesti ca la birou ba! Asa ca balangane-te tu. Si intre timp poti linge boasele sefilor ca vad ca iti place. Apropo, zone de recreere dintre cele doua poduri cum sta? Ca fara aia si fara pista de biciclete legate de asta nu valoreaza mult. Asa-i prostule? cu ocazia asta ne informezi te rog ce se intampla pe marginea statiei de autobuze care leaga cursele intraoras cu cele din judet? Ca tot asa e gata de 3 ani si nu s-a folosit o secunda! Asa ca ce folos are????

      • radica2 Răspunde

        Ia lumineaza-ne tu. Ce probleme vor mai urma? :))

        • pentru prostul radica2 Răspunde

          De exemplu stai să vezi când trebuie făcută conexiunea cu spirașa de la palat care cică e rampă de urcare pentru bicicliști. CXă era musai ceva să fie fix și nu se putea ceva metalic care se poate mișca mai ușor. Așa e când firma de casă lucrează cu betoane. Apoi să vezi și partea de reabilitare cu trecerile alea care leagă centrul nou de dig (sunt în proiect și stau de un deceniu să cadă, zici că numia plasa le mai ține). Și multe treburi la podul pietonal. Ne vom îneca la mai, îți zic eu. Dacă se va folosi de prin toamnă la anul va fi bine. Nu intru în detalii că asta ar presupune ca tu să ai măcar 4 clase (ceea ce nu ai).

          • Vasy

            Tu esti platit pentru “hate” ?
            Udrea platea 500 lei, tu cat primesti ?

          • pentru prostul radica2, vasy, Beast, H&R fals etc.

            Nu. Ai citit măcar ce am scris și ai încercat să înțelegi? Deocamdată podul trebuia predat anul ăsta la sfârșitul anului. Unde suntem de asta? Cine e de vină? Încălzirea globală? Îți dau în scris că nu se va preda mai devreme de iunie anul viitor. Că vor fi probleme. Probabil din cauza “hate”-urilor unora și nu din cauza faptului că poate omul mai are și dreptate!? Ca și ăia răi de la aviație care au zis acum doi ani că pentru macarale atenție mare ce faceți că va fi complicat și veniți din timp pentru aviz. Că altfel nu se poate. Și acum vine cine vine și zice că unii îl blochează. Nu îl blochează. Doar să respecte legea. Că legea nu este din plastilină și nu se modelează așa după placul fiecărui primar cum mai visează câte un vis erotic, umed. Că de aia a ajuns țara asta în halul ăsta că tot se modifică din mers regulile și nu poți calcula înainte nimic nici pentru un an înainte! Mai poți să inventezi nick-uri? Că deja ești exasperant.

          • Vasy

            Oare recunosti ca atat cat sa facut in ultimii ani nu sa facut in 30 de ani?
            Pe mine nu ma intereseaza ce partid este, ci principal sa se vada ceva si cu udmr se vede, ba chiar poti sa scri o pagina de realizari dar inainte, dupa 4 ani puteai sa scri doar “infiintarea clinicii coica si reabilitarea drumului spre clinici in carpati” – restul orasului a fost JALE!!!!

      • Beast Răspunde

        Mă ”pevecistăpân”, io mis calm. Da văd că te zbați din greu să te evidențiezi ca nenorocit la gândire ( să nu te fac direct prost, că nu-i frumos). Mă mir cum de știi să scrii. Mă mir că nu faci febră musculară de la gândit.
        Ia spune-ne, frustrările tale de unde vin? De la faptul că lucrezi pe salarul minim sau ești somer? Te-o executat banca și fiscul? S-au mai rău, careva cămătar?

        • pentru lingaul Beast Răspunde

          Așa de pe lângă ești față de fenomen că este deja dureros! Spune drept cine lingea boașele și cui? Spune drept cine s-a luat de concetățenii săi în batjocură? Nu tu ai fost retardatule? În rest îți transmit să mergi la școala generală la niște ore de gramatică. Pentru că din ce constat sunt cam două varinat mari și late în cazul tău:
          1. La vremea respectivă ai confundat birtul de lângă școală și acolo ți-ai pierdut vremea.
          2. Ai făcut școala în limba maghiară.
          Așa că te rog frumos nu încerca să te evidențiezi că de fiecare dată când vei încerca te ve afunda și mai mult în mocirla ta pevecistăpână. Arogant și nesimțit ce ești. Faptul că faci gălăgie aici nu înseamnă că ai dreptate. Înseamnă doar că ai gura mare. Rumegă asta.

          • @

            Din cele scrise de tine reiese ca esti un frustrat sexual, cu carnea in mana si in gura toata ziua, ca deh altfel nu esti mascul. Sarman idiot.
            Daca vrei iti scriu si in limba maghiara casa intelegi. Te szerencsetlen beteg geci!

          • pentru lingaul Beast

            Asta spusei ție însuți. Ai omule la frustrări în tine că nici atâta nu reușești să scrii constant sub același nick. E varză la tine în cap, leciou. Eu știu că ți-e frică că rămâi fără garsoniera căpătată pe nedrept dar măcar recunoaște că ești doar un comentac plătit la bucată. Asta pe lângă faptul că ești penibil de prost și needucat. Hai pa. Ai comentat numai aici sub 4 nume că e deja jale. Mai e puțin și rămâi fără idei de nume noi frustratule. Cu mine nu o să-ți iasă, copil făcut în palmă. Vezi că te strigă prietenii la pahar pe Ostrovului pentru deț-ul de culcare.

          • Beast

            Retardul asta mintal de unde se trage? De la bataile luate de la parinti si cei din jur? Sau de la “frectia” consumata in exces? Cred ca de la amandoua! Ma-ta te-o batut mult?

          • Beast

            Tata e mama și toți mi-s frați. Asta se întâmplă când pun botul la dogmele neomarxiste. Alea care interzic să accept că poate alții nu au exact aceeași părere ca și mine. Eu nu am prins comunismul ca să știu pe propria piele ce înseamnă pumnul în gură. De fapt îmi convine că nu mai trebuie să obosesc să gândesc. Așa e că sunt un prost dat naibii??? Și ce util mă mai închipui că aș mai fi!

    • USR PLUS (căcat) Răspunde

      Ceva frumos și util. Cârcotașii nu au decât să vorbească urât.

      • c-block Răspunde

        Zise trollul preplătit. Urmează să ne lămurești ca acum ce ești, aplaudac al actualului primar sau furios haurist??? Hotărăște-te odată. De la o poștă “miroase” că ești plătit pentru asta. Așa că nu te mai obosi că ești penibil. Érted fiúka?

  8. Lili Răspunde

    Personal nu îmi place forma pasarelei, parcă vine din trecut și nu merge spre viitor si nu cred că o culoare va schimba această stare de fapt.
    În rest, o fotografie face cât o mie de cuvinte: fără căști pe șantier, unii fără geacă de șantier, altul cu mâinile în buzunar când stă de vorbă cu ceilalți.
    Nu ne putem dezbăra de aceste proaste obiceiuri.

  9. Vasy Răspunde

    Eu zic ca e tzuki!

  10. arhitect Răspunde

    @Vasy, din punct de vedere arhitectural și urbanistic noi acum nu o să mai avem peste Someș nici două poduri care să semene puțin. Nu știu de ce sunt aplicate atâtea soluții tehnice pentru aceeași problemă, chiar nu pricep. Mai ales asta în cazul podului 3 de pe Ștrandului care este cheltuială (după mine) exagerată. Milioanele alea de eroi se putea cheltui pe altceva mai util de la buget. Și era bugăt unde. Așa dacă te vei uita de-a lungul Someșului vei vedea un ghiveci ca și aspect. Și te vei uita negreșit chiar mai mult decât înainte dacă se va realiza mult promisa promenadă dintre poduri. Sunt niște reguli de arhitectură prin lumea asta care se pare te depășește. Mnoah, nu ai învățat asta la atelierul de bobinaj. Adică totul va arăta ca și nuca-n perete, gen Casa de modă din centrul vechi. Și te rog frumos nu mă contrazice că nu e masa ta să dai cu părerea. Tu aplauzi aicea că îți place că se face ba una, ba alta. Da, corect, se face dar nu se face cu cap și multe nici acum nu sunt exploatate. Ba chiar deloc! Și atunci de ce s-a mai construit??? Pe viitorul apropiat va apărea și muzeul industrializării forțate aiurea-n tramvai vizavi de finanțe din Piața Romană. Nu are treabă nici cu istoria locului dar se face că este punctul ăla termic disponibil și care deranjează pe cineva. În mod interesant groapa lui Bodi care stă lângă locație descoperită de 25 de ani nu deranjează pe nimeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.