Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Închisoare cu executare pentru un sătmărean fără permis. A spus că își ducea fetița la spital

Închisoare cu executare pentru un sătmărean fără permis. Bărbatul a spus că își ducea fetița la spital, însă, cu toate acestea, într-un final, a fost trimis după gratii.

Potrivit informațiilor PortalSM, sătmăreanul a fost oprit de un echipaj de poliție pentru că circula cu viteza de 71 km/h pe un sector de drum cu limita maxim admisă de 50 km/h. Bărbatul se afla în mașină împreună cu soția sa și cei trei copii minori ai săi. Fiindu-i solicitate actele de identitate și cele ale autoturismului, acesta a a spus că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Fiind audiat, sătmăreanul a spus a plecat de la domiciliul său cu autoturismul marca Volkswagen cu intenția de a se deplasa la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare pentru a-și duce fetița la spital. Bărbatul a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu executare.

4 comentarii

  1. Varu Răspunde

    In sfârșit un judecător curajos!Doar așa se mai poate face puțină ordine printre indivizii ăstea,doar că cu o floare nu se face primăvară.Ar trebui ca toți cei care sunt prinși cu alcoolemie mai mare de unu la mie să stea puțin la închisoare,altfel nu se învață minte.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Mi se pare și logic. Că nu a omorât pe nimeni în trafic. Și nici băut nu era! Huooo!

  3. Costel Răspunde

    Ce ciudat…Ca asta totusi nu era baut si nici nu a dat in nimic. Aia care sunt beti si mai si lovesc cate ceva, scapa cu suspendare sau mai putin. Foarte logic. Dar stie justitia mai bine, ce sa mai…Nu degeaba e oarba.

    • altu fără bmw Răspunde

      Asta am remarcat și eu. Probabil mai avea ceva condamnare anterioară. În vest sigur scăpa cu amendă și cu muncă în folosul comunității. Acolo se judecă și cu capul. La noi cam peste tot este după dictare, dispoziții de sus sau în cazul pandemiei după protocol. Apoi rezultatele se cunosc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.