Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

Mamă de gemeni, insultată de un instructor auto, în parcarea unui supermarket din Satu Mare

O mamă cu gemeni din municipiul Satu Mare a trăit o experiență neplăcută în parcarea unui supermarket, după ce a întrebat un instructor auto de ce a parcat pe un loc special amenajat pentru mame și copii. 

Întrebarea adresată instructorului auto a fost întâmpinată cu insulte și cuvinte dure. Femeia a ales să împărtășească experiența sa pe rețelele sociale, adresându-se șoferului prin numărul de înmatriculare al mașinii și îndemnându-l să reflecteze la modul în care ar dori ca alții să trateze membrii familiei sale.

În postare, mama exprimă dezamăgirea față de lipsa de înțelegere și empatie, subliniind că situații similare se întâmplă frecvent, inclusiv la trecerile de pietoni. Ea remarcă faptul că nu i se acordă prioritate nici măcar în aceste situații, iar experiența cu instructorul auto nu face decât să adâncească frustrările legate de atitudinea unor șoferi.

În final, mama subliniază ironia situației, observând că instructorul auto și-a mutat mașina și a îndepărtat inscripția cu “școală” de pe aceasta, sugerând că gestul poate fi interpretat ca o recunoaștere tacită a faptului că a greșit.

„Sunt mămică cu normă întreagă de mai bine de un an, de gemeni. Merg peste tot cu piticii, iar atunci când mergem cu mașina, mă bucur când pot să beneficiez de locuri mai largi de parcare, gen “mama și copii” căci trebuie să pot deschide amândouă ușile din spate larg ca să îi scot din scaunele lor, dar și portbagajul pentru a scoate căruciorul care e un pic mai mare decât unul normal.

Astăzi, în parcare la Kaufland, am îndrăznit să întreb un instructor auto unde îi sunt copiii și căruciorul atunci când în fața mea s-a parcat pe un loc special amenajat. Am fost înjurată cum nu mi-a fost dat să aud până la anii pe care îi am. Domnule conducător al autoturismului …. 48…., aveți copii? Cum ați vrea să se poarte alții cu soția Dvs? Dar cu fiica? Sper doar ca dânsele să nu experimenteze ce am trăit eu azi cu Dvs. Să vă fie rușine!
Nu știu de ce mă mai mir că nu mi se acordă prioritate nici măcar la trecerea de pietoni! Păi cu așa instructori…
P.S. După ce m-ați făcut în fel și chip de ce v-ați mutat mașina și ați luat inscripția cu “școală” de pe mașină dacă nu ați greșit cu nimic?”, se arată în mărturia mamei.

3 comentarii

  1. Koni Răspunde

    Un țăran!

  2. carcotas Răspunde

    Atata nu stia ca mamele cu gemeni trebuie respectate.

  3. Dany Răspunde

    Parchează și pe locurile cu handicap deși nu au dreptul. Își permit pentru ca nu li se întâmplă nimic.
    România, țara “tuturor posibilităților”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.