Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Organizația PNL Bârsău și-a desemnat candidatul la funcția de primar al comunei

Organizația PNL Bârsău și-a desemnat candidatul la funcția de primar al comunei! Sofinel Ciurdaș este din Bârsău de Sus, de profesie este inginer Autovehicule Rutiere și are 27 de ani.

,,Considerăm că Bârsăul merită în sfârșit, un primar tânăr, cu viziuni largi, priceput și inimos, care va veni cu soluții liberale pentru rezolvarea tuturor problemelor, capabil să ridice Bârsăul, printre comunele fruntașe ale județului”, spun liberalii.

,,Dorința mea pentru viitor este de a-mi folosi priceperea, cunoștințele și spiritul tinereții pentru a dezvolta comunitatea în care locuiesc. Îmi doresc ca oamenii să înțeleagă că lucrul cel mai important într-o comunitate îl reprezintă unitatea, transparența și iubirea față de aproapele tău. Nu doresc să ocup doar funcția de primar, am pretenția ca acest termen să reprezinte pentru toți locuitorii comunei persoana care le poate fi alături în dezvoltarea lor. Principala mea misiune este să văd cu ochii mei cum locuitorii acestei comune se reîntorc acasă, deoarece au posibilitatea unui trai decent într-o comună care să se apropie de standardele europene. Tocmai de aceea mă voi prezenta în fața oamenilor cu un plan de dezvoltare bazat pe nevoile și cerințele lor, care va cuprinde proiecte pe termen scurt, mediu și lung. Proiectele pe termen lung vor reprezenta și viziunea mea asupra comunității peste 10-15 ani, pentru că vreau ca tinerii să-și dorească să se întoarcă acasă, să investească în pământul lor. Vor urma ani de muncă asiduă, dar cu ajutorul lui Dumnezeu ne vom duce la bun sfârșit ideile și proiectele, iar finalul, cu siguranță, va fi unul fericit. Vreau să priviți cu încredere faptul că un tânăr simplu, dintr-o comunitate rurală, poate să contribuie la dezvoltarea voastră, a cetățenilor”, este mesajul transmis de Sofinel Ciurdaș, candidat la funcția de primar al comunei Bârsău.

4 comentarii

  1. Antal Răspunde

    Sofinel? Un nume de idiot

    • 😮😮😮 Răspunde

      Dar numele cel mai tare la noi în județ l-a avut ditamai șeful FPS Satu Mare înainte de 2000 pe perioada Convenției Democratice – Bebe Bobeanu! Că ce i-a fost la părinți în cap la momentul botezului naiba mai știe. Nu o să înțeleg când dau asemenea nume la copiii. Nu își dau seama că ceilalți copiii vor face mișto din cauza numelui??? Și de aici se trag și se tot acumulează apoi frustrări pe care le vor descărca dacă vor avea ocazia când sunt adulți??? O întrebare doar. Ce relație de rudenie sunt între Sofinel și actualul primar PSD cu ștate vechi Traian???? Întreb că nu sunt în temă, nu frecventez zona.

  2. Irimus Răspunde

    ZERO șanase. Hai Traian!

  3. Bartok Răspunde

    Pun pariu că nu va candida in 2024. Cozma iși va trimite lingăul, pe Ciprian Bretan, să negocieze cu Govor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.