Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

FOTO. Animale ucise în Carei. Polițiștii au întocmit dosar penal

Polițiștii au întocmit dosar penal, după ce o pisică a fost ucisă pe proprietatea unei familii din Carei. Cazul a fost semnalat de către cei de la Asociaţia Puffi Carei, care trag un semnal de alarmă, după ce zilele trecute a fost ucis un câine. Oamenii legii continuă cercetările.

,,La data de 20 noiembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare – Biroul pentru Protecția Animalelor, au fost sesizați despre faptul că, în ziua anterioară, un animal ar fi fost găsit decedat, în extravilanul municipiului Carei. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă. Cadavrul animalului, din specia felină, a fost transportat la DSVSA Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs evenimentul”, informează IPJ Satu Mare.


 

Un comentariu

  1. xpert86 Răspunde

    Imposibil când se trage cu arma ca autorii să nu fie depistați, e doar o chestiune de timp dacă se dorește prinderea autorului, dacă nu va rămâne cu AN, cred însă ca ultima variantă va fi mai simplă mai ales ca unii nu dau doi bani pe viața unor animale fără stăpân care au avut ghinion pentru ca asa a vrut Dumnezeu sa le dea viața și așa le va fi soarta!! Sunt unii oameni care țin să dovedească ca sunt plini de răutate, lipsiți de bunătate, inteligență si scrupule față de animalele flamande care sunt mult mai sincere și se bucură pentru o porție de hrană atunci când le-o dai ca unui om sărac și fără adăpost!!! Un criminal ca ăsta trebuie să stea în pușcărie pentru ca ar fi putut omora un om în loc de un animal atunci când a tras cu arma!!! Dacă Dumnezeu l-ar fi făcut pe acel criminal o pisică sau un cățel sau orice animal, nu știu dacă i-ar fi picat bine să tragă cineva în el!! Unii încă se cred în perioada preistorică când se luptau cu dinozaurii și nu se gândesc la consecințe!! Poate dacă poliția își va face treaba și va fi tras la răspundere vor învăța și alții ca ei ce înseamnă să fii mai rău decat animalele!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.