Ultima actualizare: azi, 18:28

Naţionale

Primarul Cherecheș, dat în urmărire! Poliția îl caută pentru a-l duce la închisoare

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost dat în urmărire generală. El a fost condamnat, vineri, 24 noiembrie, la cinci ani de închisoare cu executare. 

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a fost condamnat definitiv, vineri, la cinci ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, a fost dat în urmărire generală. El a fost căutat de polițiști în locuința sa și la sediul Primăriei, însă este de negăsit.

„Astăzi, 24 noiembrie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş au primit de la instanţa competentă un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, emis pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată. Astfel, poliţiştii efectuează verificări, în vederea depistării bărbatului”, anunţă IPJ Maramureş.

Anunțul a apărut și pe site-ul Poliției Române, unde sunt specificate informații despre primar, precum și fapta de care este acuzat, însoțite de fotografia acestuia.

 

 

14 comentarii

  1. satmareanu' Răspunde

    L-a ajuns blestemul colacului secuiesc :-))))

  2. desma Răspunde

    daca nu intelegeti, puneti steagul…..peste el

  3. g.h. Răspunde

    Sper că o să putrezească în închisoare și el și familia lui.

  4. vadimT Răspunde

    Saracu, a vrut sa faca o familie. Poate ajut eu sa-i fac sotiei un copil. Kürtös kalács , sper ca te invata minoritatile obiceiurile lor in puscarie. Mai ales aia bronzati 🙂

  5. John Doe Răspunde

    Probabil se afla deja undeva in Italia.

  6. Mihaita Piticu' Răspunde

    Nu stiu , dar astia din Maramures tot timpu’ o fost hoti si interlopi. Cei mai mari hoti de paduri din Romania is in MM. nu mai zic de aia din Borsa .

    • ecologist Răspunde

      Aiai, ăia erau vestiți și pe vremea lui Ceașcă. Acum cu democrația asta fii sigur că e și mai și. În anii 80 prin munții din zonă era pădure faină. Bine nu peste tot dar era. Imediat după Revoluție în câțiva ani au ras mare parte. Eu nu am mai fost de mult pe acolo dar cu dezvoltatorii ăștia cam estimez cum arată zona acum. E jale.

  7. Iulian Câcău Răspunde

    Dacă nu se înscriea în PSD nu era condamnat

  8. Loop Răspunde

    DECI EU NU MAI ÎNȚELEG NIMIC!!!! FAC CE FAC ȘI NUMAI PRIMĂRIA ROMANI CONNAMNA LA ÎNCHISOARE, DAR PRIMĂRI BOZGORI CARE FURĂ PE RUPTE NU AM AUZIT SĂ FIE VREUNUL CONDAMNAT!!!

  9. Mae Răspunde

    Chereches cel mai tare primar din toate timpurile !!!!! Dacă ești bun trebuie să fii distrus !!!!!! În schimb ăștia care îngroapă orașul nu-i bagă nimeni în seamă !!!! Gabor un păpușoi !!!! Face ce spune Tarr.

    • Lili Răspunde

      Tare în gură, grandiman și s-a dovedit tare iute de picior.
      Poate polei un oraș cu aur dacă fură etc este logic pe lntru unii cetățeni/alegători să fie exonerat de răspundere?
      A furat dar a și făcut.

  10. Smile Răspunde

    Mae, atunci Bolojan, după tine o fost un primar mediocru, ba slab, Chereches a fost un primar slab, actualul mandat nu are nici o realizare, o spune unul care cunoaşte Baia Mare, un oraş care în ultimii anii o stagnat.

  11. R Răspunde

    Polițiștii l-au căutat pe principiul; hai sa nu-l găsim . Se știa de mult că și-a pregătit fuga. Se adaugă la pleiada de infractori cu gulere albe care chiar SI extrădați nu sunt aduși in țară. Facem foarte bine, de ce sa le dam mâncare din bani publici, îi lăsăm să-și cumpere pe banii lor( cei furați).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.