Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

Vine înghețul și se anunță ninsori în județul Satu Mare

Iarna își intră încet, dar sigur, în drepturi. În județul Satu Mare vremea se va răci accentuat, iar în următoarele zile sunt așteptate ninsori.

Vine înghețul și se anunță ninsori în județul Satu Mare. În acest weekend, temperaturile maxime vor ajunge la 4-5 grade Celsius, iar minimele vor coborî bine sub zero grade, însă fără mari șanse de ninsori. Începând însă de săptămâna viitoare, situația se schimbă.

Săptămâna va debuta de asemenea cu temperaturi scăzute, însă de data aceasta vor veni și ninsorile, potrivit meteorologilor. Astfel, începând de luni, 27 noiembrie, și până spre finalul săptămânii, va ninge în județul Satu Mare. Temperaturile maxime nu vor depăși 3 grade Celsius, iar minimele vor ajunge chiar și la -6 grade.

În cursul zilei de vineri, 24 noiembrie, județul Satu Mare se află sub Cod galben de vânt puternic. ,,Vântul va avea intensificări în Carpații Orientali și în Munții Apuseni cu viteze de 60…80 km/h, iar în zona înaltă, rafalele vor depăși 90…100 km/h. Îndeosebi în masivele montane din nordul țării, temporar va ninge viscolit, iar vizibilitatea va fi redusă”, anunță meteorologii.

3 comentarii

  1. Militia Răspunde

    Florisal iar, va fi luat prin surprindere?

  2. 😮😮😮 Răspunde

    Florisal s-a pregătit. Problema e că nu se așteaptă să și ningă! 😮😉 Înțelegi? Adevărul este că nu merităm noi serviciile “excelente și de calitate impecabilă” prestate de această societate-fanion a gropii de gunoi! Propun să declarăm mai bine lockdown iară, să fim heroi și stăm acasă și cod negru că așa sigur nu vom păți nimic și nici nu ne vom enereva de lipsa utilajelor de deszăpezire. Da, era să uit la final să nu uităm să achităm facturile babane pentru deszăpezirea inexistentă. Că de undeva mai trebuie luat încă un yacht.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.