Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

S-a răsturnat cu mașina în șanț! A fost condamnat la închisoare cu suspendare

Un bărbat din județul Satu Mare s-a urcat beat la volan și s-a oprit cu mașina în șanț. Atât el, cât si pasagera au ajuns la spital, iar acum șoferul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc in data de 18 mai 2022, în jurul orei 17:53, când autoritățile au fost alertate de către Dispeceratul 112 cu privire la un accident rutier pe DJ 194 A.

În urma accidentului, șoferul și pasagerul din dreapta au suferit vătămări corporale. Pentru că șoferul emana un puternic miros de alcool, acesta a fost testat cu  aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Femeia a relatat că s-a întâlnit cu bărbatul, care a condus autoturismul, aceasta aflându-se în calitate de pasager dreapta față al respectivului autoturism. Au mers la un magazin, de unde au cumpărat alimente și câteva beri. Atât ea, cât și șoferul au consumat câte o bere la 500 ml.

În jurul orelor 17:30, a dorit să plece acasă, astfel, a pornit la drum împreună cu acesta, iar în jurul orei 17:53, își amintește faptul că din sensul opus s-a apropiat o altă mașină, i-a spus bărbatului să meargă mai încet, însă acesta a pierdut controlul autoturismului într-o curbă de pe strada Noroieni, a derapat de pe carosabil și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a sensului de mers.

Șoferul și-a recunoscut greșeala, însă nu a dorit să dea declarații.

În această săptămână, bărbatul a fost condamnat la 1 an închisoare cu suspendare pentru conducerea sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.