Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Se construiește sensul de la intersecția Odoreului cu Botizului

Se construiește sensul giratoriu de la intersecția Odoreului cu Botizului. În zonă au început deja primele lucrări.

Dacă până acum am vorbit de o improvizație, odată cu refacerea carosabilului de pe drumul Botizului, se construiește și un sens giratoriu în adevăratul sens al cuvântului la intersecția cu drumul Odoreului.

Imagini din zonă:

5 comentarii

  1. Kkt pe băț! Răspunde

    Vă fi tot un rahat pe băț! Cei care vin cu tupeu și viteză mare dinspre Botiz, tot așa vor circula, că proștii, iar cei care au prioritate vor opri sau vor fi loviți!

  2. Nha Răspunde

    Adevaratul sens giratoriu este la intersectia B-dului Henri Coanda cu str.9 Mai, asa ca luati exemplu si numai irositi spatiul domeniului public si banii contribuabililor! 🙂

  3. Ciprian Bretan Răspunde

    E o soluție bună pentru traficul din zona

  4. Pistike Răspunde

    Dacă tot ați fost prin zonă, ați întrebat de la polgarmeșter când intră în funcțiune noua autogară?
    E dezastru peste tot unde se așteaptă după transportul intra-județean! O mizerie și aglomerație demnă de orice aglomerare urbană din India!!
    Dacă tot s-au irosit banii, măcar să fie funcțională!

    • Gheorghe Răspunde

      Dacă la cele două parcări de lângă centrul vechi și cu proiecte gata făcute de cel puțin 6-7 ani nu ajung două mandate aici estimez că vreo 3-4 mandate încă și le vom putea folosi. Sub orice critică viteza cum se mișcă lucrurile, de calitate mai bine nici nu mai povestesc. Cel mai haios va fi când se va trece la legarea acelei rampe de beton SF de lângă palatul administrativ și care are menirea de a facilita accesul bicicliștilor din centrul nou pe pasarela pietonală peste Someș. Nu zic nimic, aștept ce se va zice oficial. Că era “greu” să se facă o structură ușoară, metalică și ușor de modificat ori mișcat dacă e cazul? Asta e când firma de casă lucrează cu betoane. Mă gândesc că în curând vom avea și spații verzi din betoane, cu copaci vopsiți verzi bineînțeles din betoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.