Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

Sătmăreancă bătută crunt de soț. Individul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii

Sătmăreancă bătută crunt de soț. Individul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii, iar acum nu mai are voie să se apropie de ea.

Ce spune poliția:

,,La data de 21 noiembrie, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați de către o femeie de 45 de ani, din localitatea Negrești-Oaș, despre faptul că ar fi fost agresată de către soțul ei, de 50 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia ar fi primit mai multe lovituri, cu pumnii, în zona feței și peste corp.

În urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, s-a stabilit faptul că în cauză există un risc iminent, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului, prin care acesta are obligația de a păstra o distanță minimă de 100 de metri față de femeie, domiciliu, precum și față de locul de muncă. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare”.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Totul a pornit de la ceva banal.Omu o făcut ceva de mâncare ca să o surprindă și sa-i arate recunoștință pentru faptul ca ea a făcut atâta amar de ani mâncare pentru el.Toata problema a apărut când o servit-o cu mâncare,ea nu și nu,nu voia sa mănânce nici în ruptul capului…Mă femeie ia de îmbucă și tu ceva de la mine ca și io am îmbucat toată viata de la tine.Ea a refuzat total iar el supărat lua cu linguroiu si-i dădea peste fălci cu mâncarea repetând la nesfârșit,,ia de îmɓucă,ia de imbucă”….și uite asa a altoit-o negreșteanu pentru simplul fapt ca nu voia sa ….îmbuce!!!
    Ce ți-e și cu ăștia săritori sa-și hrănească muierile dându-le sa….îmbuce!!!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Gyuri, probabil nici unul dintre ei nu era beat. Doar așa beat criță cum se obișnuiește prin zonă. Asta dacă nu cumva sunt adepții trendului cu drogurile.

  2. Pistike Răspunde

    Mă Ghiță , tu știi că la noi este un proverb “Femeia trebe bătută! Dacă nu știi tu de ce, lasă că știe ea!”
    Ori poate se pregăteau de sărbători și exersau danțul “Bătuta din Oaș”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.