Ultima actualizare: azi, 13:25

Locale

Selecționerul care ne-a calificat la EURO, însurat cu o sătmăreancă. Cine e soția lui Edi Iordănescu

Selecționerul care ne-a calificat la EURO 2024 este însurat cu o sătmăreancă. Cei doi sunt împreună de 15 ani și au trei copii, în vârstă de 3, 9 și 13 ani, toți băieți. Arabella Iordănescu, pe numele de domnișoară Kapitany, este din Satu Mare și a terminat Facultatea de Medicină, titrează bzi.ro. 

Arabella Kapitany, în vârstă de 36 de ani, este partenera de viață a lui Edi Iordănescu din 2008. Originară din județul Satu Mare, soția actualului selecționer al echipei naționale a României fost model și este absolventă de Medicină. Împreună, cei doi au trei copii, toți băieți cu vârste de 3, 9 și 13 ani.

Arabella este, de asemenea, o prezență constantă la meciurile echipei naționale, unde îl susține pe Edi din tribune. Această susținere discretă, dar constantă, pare să-i ofere lui Iordănescu un sentiment de stabilitate și încredere, elemente esențiale pentru un antrenor la nivelul său. În ciuda faptului că preferă să rămână în afara luminii reflectoarelor, impactul Arabellei asupra vieții lui Edi Iordănescu este indiscutabil, mai notează bzi.ro.

Potrivit sursei citate, prietenii cuplului descriu relația lor ca fiind una bazată pe respect reciproc, susținere și iubire. Arabella este văzută nu doar ca partenera lui Edi, dar și ca un factor cheie în stabilirea echilibrului său emoțional și profesional. De altfel, sătmăreanca este cea care  l-a ajutat pe Edi Iordănescu să treacă peste relația cu Delia Matache.


Sursa: bzi.ro

3 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    Arabella este fiica patronului de la Auto AS .

  2. Nelulache Răspunde

    Felicitări familiei Iordănescu jr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.