Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Trei sătmăreni s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși cu pești în portbagaj

Trei sătmăreni s-au ales cu dosare penale, după ce au fost prinși cu pești în portbagaj. Totul s-a petrecut joi, 9 noiembrie, în localitatea Medieșu Aurit din județul Satu Mare.

Ce spune poliția:

,,La data de 9 noiembrie, în jurul orei 15.20, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Medieșu Aurit au oprit, în comună, un autoturism, în interiorul căruia s-ar fi aflat trei bărbați de 19, 48 și 54 de ani.

În urma efectuării unui control, polițiștii au identificat în portbagajul autoturismului 25 de pești, fără a exista documentele aferente de proveniență sau de transport . Cantitatea de pește identificată a fost ridicată și predată D.S.V.S.A. Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produse din pește”.


Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Fasz Răspunde

    Este mașina AJVPS Satu Mare, pregăteau popularea Someșului, nu aveau acte pentru pește, e normal, toți îi cunoaștem

  2. 😮😮😮😉 Răspunde

    Este și normal! Nu aveau autorizația de deținere a unei bălți hăpt în portbagaj de la cei de la pescuit și acvacultură. Mare greșeală!😮🤔😉 Și peștii captivi ce au declarat la eliberare? Vă rog reveniți și faceți un interviu în exclusivitate cu ei ca și parte vătămată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.