Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Un bărbat care a evadat din Penitenciarul Satu Mare, arestat din nou

Un bărbat care a evadat din Penitenciarul Satu Mare a fost arestat din nou. Individul, în vârstă de 28 ani, a fost încarcerat, miercuri, după ce a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu executare, în urma unui scandal pe care l-a provocat într-un bar din Oradea, informează Bihoreanul.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de 20 iunie 2022. Bărbatul băuse într-un bar de lângă Stația CFR Episcopia Bihor și, pentru că angajatul localului nu a mai vrut să-l servească, a spart o masă și o scrumieră, amenințându-l că are un cuțit și îl va omorî. Ulterior, pentru că omul a luat telefonul să sune la Poliție, individul s-a răzbunat și, rănit de cioburi, a stropit clienții localului cu sânge. Apoi, la ieșirea din stație, a distrus sistemul de închidere a ușii de acces către peron și a avariat o mașină parcată, mai informează jurnaliștii de la Bihoreanul.

În urma scandalului, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte pentru care, luna trecută, Judecătoria Oradea l-a condamnat la 10 luni de detenție.

Bărbatul a mai fost închis, având mai multe antecedente. Acesta a evadat, la începutul anului 2018, din Tribunalul Satu Mare. Imediat după ce a fost prins, a declarat că singurul lui scop a fost să-și vadă încă o dată mama, grav bolnavă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.