Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Un recidivist din Satu Mare prins cu droguri a scăpat doar cu amendă penală

Un bărbat din județul Satu Mare a fost condamnat la amendă penală în valoare de 5.400 lei, după ce a fost prins într-o grupare organizată ce se ocupa cu traficul de droguri de risc în Satu Mare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în octombrie 2019, sătmăreanul a fost prins de autorități în posesia a diferite cantități de substanțe cu potențial psihoactiv. Ulterior, în 4 august 2022, polițiștii au descoperit că bărbatul comercializa aceste substanțe cu efect psihoactiv, surprinzându-l în flagrant în timp ce vindea de la fereastra unui bloc.

Tot la data de 4 august 2022, poliția l-a prins în flagrant pe un tânăr care achiziționa substanțe de la același bărbat. Tânărul a mărturisit că consuma aceste droguri de mai mulți ani și le achiziționa la prețul de 25 de lei, de un bărbat sau de la soția lui. Acesta și-a procurat substanțele în mod regulat, uneori mergea și de 4-5 ori pe zi și cumpăra aproximativ 2-3 plicuri o dată. În tot acest timp drogurile i-au fost vândute de la parterul unui bloc.

Bărbatul avea două condamnări anterioare, iar în această săptămână, a fost condamnat la o amendă penală pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.